Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil

12 apr. 2022, 20:03,
în Cancan ultimă oră

Fostul model și coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani au fost invitați duminică la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Dacă matinalul a fost cel de-al patrulea jurat, soția lui a venit pentru a face roast sau, mai exact, pentru a glumi pe seama celorlalți.

Nici fosta iubită a lui Dani Oțil nu a scăpat de ținta răutăților. Duminică, 17 aprilie, fanii show-ului de divertisment vor putea să-i urmărească pe Gabriela Prisăcariu și pe Dani Oțil, invitați la iUmor. Dacă matinalul de la Antena 1 va face parte din juriul format din Bendeac, Delia și Cheloo, soția lui va prezenta un număr de roast, făcând glume pe seama celorlalți.

Nici Mihaela Rădulescu nu a scăpat de ținta ironiilor, iar replicile acide la adresa ei i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil

Fostul model a fost invitat la emisiunea de umor de la Antena 1, unde a avut un număr de roast. Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta prezentatoare de la Ferma vedetelor, marca PRO tv. Ea s-a legat, în principal, de povestea de iubire dintre soțul ei și fosta lui iubită, care a durat aproape cinci ani. Într-un filmuleț de pe TikTok, a apărut o parte din roastul ei:

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a glumit Gabriela Prisăcariu.

„Gabriela, stai să o amușinăm pe aia anterioară”, a comentat Mihai Bendeac.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de la sfârșitul anului 2018, iar în prezent sunt părinții unui băiețel de nici un an. Gabriela este fost model, în timp ce Dani este coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. În ceea ce privește viața amoroasă, Dani Oțil a avut în trecut o relație de iubire cu Mihaela Rădulescu, chiar dacă diferența de vârstă era de 11 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *