Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia. Ce a pățit soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia. Ce a pățit soția lui Dani Oțil

08 oct. 2024, 23:41,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu a plecat într-o vacanță împreună cu Dani Oțil și fiul lor, Tiago. Aceștia au ales o destinație ideală și anume Malta, una dintre locațiile lor preferate. Deși totul a fost de vis, soția prezentattorului s-a confruntat și cu probleme medicale.

Gabriela Prisăcariu a mers alături de Dani Oțil în Malta, acolo unde se filmează noul sezon pentru Power Couple. Cei doi au decis să își facă și o scurtă vacanță, astfel că nici fiul lor, Tiago, nu a lipsit. Au avut parte de condiții de excepție și priveliști superbe, însă fostul model s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate în Malta

Soția lui Dani Oțil și-ar fi dorit să se bucure mai multe de locația ideală în care se află, dar nu a putut să o facă. A avut stări de rău, motiv pentru care a stat doar să se odihnească, având nevoie și de pastilele potrivite. Pe rețelele de socializare a publicat și un mesaj pentru urmăritorii săi.

„Îmi pare atât de rău că nu am apucat să postez mai mult din locația asta superbă… dar mi-a fost atât de râu ca niciodată”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, regulă în căsnicie

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de mai mulți ani și au o regulă importantă de la care nu se abat niciodată. Cu toate că sunt părinți devotați pentru fiul lor, Tiagom și îi sunt alături micuțului în orice moment, își iau câteva zile de pauză pentru a ține flacăra aprinsă între ei.

Soția prezentatorului a afirmat că odată la ceva timp preferă să plece într-un weekend într-o scurtă vacanță, doar ei doi. Cu toate acestea, au și numeroase ieșiri în careîl includ pe fiul lor, Tiago.

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la o perioadă ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi și simt din plin acel timp. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, dar contează extrem de mult acele câteva zile să fie doar pentru noi doi. Acasă ne întâlnim, dar nu avem timp de noi”, a spus Gabriela Prisăcariu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`