Prima pagină » Cancan » Gabriela Prisăcariu i-a reproșat pe Instagram soțului că nu mai este în forma de altă dată. Care este vina lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu i-a reproșat pe Instagram soțului că nu mai este în forma de altă dată. Care este vina lui Dani Oțil

11 ian. 2022, 11:42,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Gabriela Prisăcariu i-a reproșat lui Dani Oțil, pe Instagram, că nu mai este în forma de altă dată, punând vina pe seama acestuia, mai precis fiind vorba despre sarcina prin care a trecut. Blondina se străduiește acum să revină la talia pe care o avea înainte de naștere. Gabriela Prisăcariu a filmat totul și a publicat clipul pe contul de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din lumea mondenă. Recent, cei doi și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton și se bucură din plin de pasul pe care l-au făcut.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au o familie frumoasă

Anul care a trecut a fost unul plin de momente frumoase pe plan personal pentru ambele vedete. Aceștia au spus cel mai important „da” din viața lor în fața ofițerului stării civile, iar în urmă cu patru luni de zile, fiul lor, Luca Tiago, a venit pe lume. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil  se pot declara doi oameni împliniți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, căci lucrurile merg cât se poate de bine.

Blondina s-a reîntors de curând la munca de model. Și chiar dacă a dat naștere unui băiețel perfect sănătos astă-toamnă, ea se poate lăuda cu un trup incredibil, care a stârnit multe invidii și reacții răutăcioase în mediul online. Cu toate acestea, soția lui Dani Oțil continuă să se întrețină, iar în urmă cu o zi ea le-a dezvăluit fanilor că s-a reîntors în sala de forță. Ea lucrează din greu pentru a-și defini formele parcă desprinse din reviste.

Gabriela Prisăcariu, reproșuri pe Instagram pentru Dani Oțil

Ei bine, în timp ce se afla la sală a dat peste nimeni altul decât bărbatul care a făcut-o mamă, soțul ei. Dani Oțil este un mare împătimit al fitness-ului, astfel că vedeta TV are grijă de imaginea sa. În timp ce-și filma soțul cum trăgea de fiare, Gabriela Prisăcariu nu s-a putut abține să nu-i facă și niște reproșuri.

În glumă, vedeta i-a sus că a fost „vina” lui că ea a rămas însărcinată și și-a pierdut formele de odinioară. Astfel, este de datoria lui să o ajute să ajungă din nou la forma care a consacrat-o.

„Tu m-ai lăsat însăcinată, tu mă repari! Vreau să fiu ca înainte. Ba e vina ta!”, i-a spus Gabriela lui Dani Oțil, în timp ce se aflau în sala de forță. Mai apoi, Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram clipul cu pricina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *