Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu, despre problemele de sănătate din timpul sarcinii! Soția lui Dani Oțil a vorbit despre afecțiunea care o supără

Gabriela Prisăcariu, despre problemele de sănătate din timpul sarcinii! Soția lui Dani Oțil a vorbit despre afecțiunea care o supără

15 aug. 2021, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima data. Soția prezentatorului a vorbit despre problemele pe care le acuză în sarcină.

Gabriela Prisăcariu, ca orice mămică, întâmpină mici probleme în timpul sarcinii. Cu toate astea, frumoasa blondină nu disperă, ba chiar susține că sunt normale într-o sarcină.

Gabriela Prisăcariu a povestit pe Instastory-uri faptul că în timpul sarcinii s-a îngrășat 17 kilograme, iar mâinile și picioarele i s-au umflat.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță întreruptă de bebeluș

Discuția de pe Instagram vine la scurt timp după vacanța eșuată. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au dorit să petreacă câteva zile departe de stres și agitație, însă lucrurile nu au ieșit după cum au plănuit. După ce a ajuns într-un loc izolat, într-un cadru pitoresc, departe de oraș, Gabriela Prisăcariu a început să-și facă tot felul de scenarii în cap. Blondina s-a temut că ar putea să o apuce durerile nașterii și ea ar fi departe de un spital.

Timp de două nopți bebelușul a fost agitat, iar Gabriela Prisăcariu și-a făcut tot felul de scenarii.

„A fost pantru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța.

L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă.

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată.

Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a povestit Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *