Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu: „Uită-te la tine și uită-te la ea”

Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu: „Uită-te la tine și uită-te la ea”

18 apr. 2022, 18:16,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la emispunea iUmor. Vedeta l-a cucerit pe prezentatorul tv şi i-a dăruit un băieţel minunat în urmă cu aproape opt luni.
Cei doi şi-au întemeiat o familie foarte frumoasă, iar pozele pe care le postează în mediul online sunt foarte apreciate de fanii acestora. Şi trebuie să menţionăm că una dintre calităţile Gabrielei, trăsătură sesizată şi de internauţi, este simţul umorului.

Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj usturător din partea unei urmăritoare: „Uită-te la tine și uită-te la ea”

Ei bine, de curând, în cadrul unei emisiuni de umor, protagonista noastră a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu afirmând că „bunicuţa lui Dani s-a mutat la Monaco”. Din păcate, câţiva urmăritori ai frumoasei blonde și susținători ai mihaelei Rădulescu nu au înţeles formatul show-ului şi au atacat-o dur pe soţia lui Dani.

„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O „glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, este mesajul pe care Gabriela Prisăcariu l-a primit de la o doamnă care cândva o aprecia, potrivit wowbiz.ro

„Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, a comentat o altă urmăritoare a Gabrielei.

„Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, este alt mesaj usturător.

„Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa”, sunt reacțiile internauților după participarea Gabrielei Prisăcariu la o emisiune de umor.

Dani Oţil, despre Mihaela Rădulescu

Și Dani Oţil a povestit, recent, de ce se simţea intimidat de Mihaela Rădulescu în momentul în care erau împreună.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c**** ”, a spus Dani Oțil, pe YouTube, ca invitat în emisiunea online a lui Speak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *