Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Prisăcariu a fost criticată de fani pentru că pozează provocator. Dani Oțil i-a luat apărea soției sale

Gabriela Prisăcariu a fost criticată de fani pentru că pozează provocator. Dani Oțil i-a luat apărea soției sale

27 apr. 2022, 20:15,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu se mândrește cu un corp de invidiat, astfel că nu ezită să pozeze în costum de baie și să încarce imaginile pe rețelele de socializare. Soția lui Dani Oțil a fost criticată de fani că pozează provocator.

După ce a născut, Gabriela Prisăcariu și-a recăpătat imediat silueta, astfel că este foarte încântată de felul în care arată. Soția lui Dani Oțil obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ea în costum de baie sau în diverse ipostaze îndrăznețe.

„Acel moment când aud să nu mai fac postări în «lenjerie»??? #pentrucasuntmamă”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul de Instagram.

Fanii fotomodelului s-au împărțit în două tabere

După această postare, fanii fotomodelului s-au împărțit în două tabere, cei care i-au făcut complimente și cei care au criticat-o.

„Urlă invidia în grăsuțe… Eu o să iau o poza cu tine să o pun pe frigider, când vreau să deschid să văd poza și să îl închid la loc!?”, „Păi dacă ești la mare, la soare… cum ar trebui să postezi?!? În costum de schi?!??”, „Cine nu vrea să vadă nu este obligat să se uite!!!!??”, „Tocmai, că ești mamă trebuie să fii așa mișto”, „Gabriela, arăți super!!! Apreciez faptul că ai grijă de corpul tău!”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani, relatează WOWbiz.ro.

În urmă cu câteva zile, fotomodelul a postat o fotografie în care a lăsat la vedere o parte din posterior

Comentariile răutăcioase nu au lipsit, astfel mulți au considerat fotografiile soției prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” mult prea indecente.

„Pe bune… cum poți să postezi atât de despuiată? Nu îți e rușine? Ești mamă de băiat… când o să crească mare o să te vadă așa pe Internet.. ???”, „A, păi de aia ați fost în weekend la Dubai, să-ți iei abaya și hijab ?? că ești mamă și viața ta s-a terminat??… în loc să fie o bucurie”, au fost comentariile dure pe care internauții i le-au lăsat Gabrielei.

În urmă cu câteva zile, fotomodelul a postat o fotografie în care a lăsat la vedere o parte din posterior, iar mulți au crezut că nu poartă lenjerie intimă. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a sărit în apărarea soției sale și a lăsat un comentariu la imaginea cu pricina.

„Să știți că nu e în fundul gol. Așa e doar poza. În oraș mergem în trening”, a fost comentariul lui Dani Oțil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`