Prima pagină » Cultural » Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie provocatoare cu micuțul Tiago în brațe. Reacția lui Dani Oțil este genială

Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie provocatoare cu micuțul Tiago în brațe. Reacția lui Dani Oțil este genială

03 apr. 2023, 09:18,
în Cultural

Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie provocatoare cu micuțul Tiago în brațe, într-o ediție a emisiunii “Super Neatza cu Răzvan și Dani”.  Reacția soțului ei a fost una savuroasă, iar comentariile acestuia au fost de-a dreptul amuzante.

La un moment dat, frumoasa mămică l-a lăsat jos pe micuț, iar Tiago a mers pe canapea, lângă tatăl său: „Iată cum nu lăsăm mămicile în parc, de exemplu. Și copiii nesupravegheați. Ne cerem scuze, n-am avut cu cine să-l lăsăm”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie provocatoare

Dani Oțil a avut un comentariu legat de lungimea rochiei purtate de soția sa: „Tati, nu e mărimea ei. Tati, tu te duci în spate unde se schimbă fetele astea și îmi povestești ce vezi, da?”, i-a spus prezentatorul fiului său.

Când Gabriela Prisăcariu a ieșit din platou pentru a se shimba cu următoarea ținută, micuțul Tiago a început să plângă, iar Dani Oțil l-a condus în culise. „Scuze! Scuze! Ce muncă am și eu! Bine că nu lucrez în spital să fi avut o operație acum”, a glumit Dani Oțil.

Câteva momente mai tărziu Gabriela și-a făcut prezența în platou într-o ținută extrem de provocatoare. Micuțul Tiago a părut foarte entuziasmat de faptul că se afla în brațele mamei sale și la un moment dat s-a jucat cu părul acesteia.

„Știi ce nu e gândit cu foarte mult timp înainte? Cu ce rochie o îmbrăcați pe Gabriela! Nu ați gândit foarte mult! Și rochia asta e greșită. Nu e mărimea ei! Eu acum îmi dau seama că nici în sus nu e toată, nu numai în jos. Lipsesc vizibil bucăți de material”, a glumit Dani Oțil.

Gabriela a arătat impecabil în cele două rochii îndrăznețe pe care le-a prezentat. Cu bustul proeminent și silueta impecabilă, soția lui Dani Oțil a întors toat eprivirile. De asemenea, micuțul Tiago a fost adorabil în timp ce își privea frumoasa mamă. De altfel, de fiecare dată când Tiago vine în platoul de la Neatza, toți cei prezenți sunt de-a dreptul topiți de drăgălășenia micuțului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima oară în septembrie 2021

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mai fericiți ca niciodată de când s-a născut fiul lor, iar drept dovadă stau postările din mediul online. Aceștia publică, ori de câte ori au ocazia, imagini cu micuțul lor în diferite ipostaze.

Cu toate că are o carieră extrem de solicitantă, omul de televiziune reușește să își facă timp pentru familie. Dani Oțil petrece cât de des poate momente speciale alături de fiul lui și de Gabriela Prisăcariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`