Prima pagină » Cancan » Gabriela Lucuțar a făcut colivă la „Chefi la cuțite”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar a făcut colivă la „Chefi la cuțite”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

28 mart. 2024, 12:18, 1 ,
în Cancan

Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina întunericului”, a dat lovitura cu celebra ei colivă la emisiunea „Chefi la cuțite”. Aceasta a primit toate cele patru cuțite din partea chefilor și a ajuns în bootcamp. Totodată, Gabriela Lucuțar a reușit să bage spaima într-un jurat după ce a povestit cum se ocupă, personal, de cei decedați.

Gabriela Lucuțar, numită și „Regina întunericului”, i-a surprins pe cei patru jurați de la Chefi la cuțite. Aceasta le-a preparat lui Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu celebra ei colivă ornată cu foiță de aur. Deși a reușit să-i impresioneze cu preparatul ei, pentru care a primit patru cuțite, concurenta i-a speriat cu povești din activitatea ei de zi cu zi.

Gabriela Lucuțar a făcut colivă la „Chefi la cuțite”

Gabriela Lucuțar este una dintre cele mai cunoscute persoane care organizează înmormântări de lux. Aceasta a venit în platoul emisiunii Chefi la cuțite și le-a pregătit juraților o colivă cu foiță de aur. Aceasta a primit toate cele patru cuțite din partea chefilor și a ajuns în bootcamp. Însă, nu înainte de a le dezvălui lui Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu care este meseria ei, cu care se mândrește cu fiecare ocazie.

„Am venit să fac specialitatea mea: colivă. Chefilor, țineți-vă bine! A venit regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau s-o ornez cu zahăr cu aur de 24 de karate. Îi dau pe spate, îți dai seama!”, a zis concurenta înainte de a intra în platou și a-i întâlni pe chefi.

Aceasta le-a spus juraților că a primit harul de a vorbi cu morții pe care îi pregătește pentru înhumare și că le simte spiritul de fiecare dată. Regina întunericului se ocupă de îmbălsămare, de machiaj și petrece timp cu morții înainte să fie înmormântați.

„Am multe capacități, dar una dintre ele este că eu pot să comunic, într-un fel, cu persoanele care pleacă de pe lumea aceasta. Sunt sănătoasă, nu vă gândiți la alte lucruri. Am fost trimisă să fac ceea ce fac, pentru că eu simt energiile celor care pleacă”, a spus Gabriela Lucuțar la Chefi la cuțite.

„Regina întunericului” a îngrozit un jurat

Concurenta a explicat că se ocupă de fiecare detaliu, ea fiind cea care curăță, aranjează și îmbălsămează fiecare persoană decedată, precizând că le simte spiritele alături de ea. De aceea, ea preferă să își facă treaba pe timpul nopții, când este liniște. Regina Întunericului a precizat că vorbește cu spiritul persoanei decedate și îi explică fiecare pas pe care îl face, sperând că acesta va fi mulțumit de lucrarea ei.

Mai mult, ea a explicat că face totul la un alt nivel și de aceea este cea mai bună din industrie: face colivă cu foiță de aur și taie colivă cu un cuțit cu diamante. Gabriela Lucuțar a reușit să îi sperie pe cei patru jurați, dar în special pe chef Alexandru Sautner, cu afirmațiile sale.

„Eu am o conexiune cu ei. Spiritul este acolo, trupul nu are legătură cu sufletul. Sufletul este acolo lângă mine. Trei zile stă lângă trup, până în ziua înmormântării. El știe ce fac eu și vede. Și eu, ca să nu îl sperii… Nu simte nimic, dar este lângă mine și să nu îl sperii, îi explic tot ceea ce îi fac. Îmi place să îi îmbălsămez noaptea, stau singură noaptea cu ei și vorbesc cu ei, îi simt. După ce fac make-ul, îi iau o oglindă și îl întreb dacă îi place. Le spun să vină cu mine acasă, ca să nu rămână singuri la frigider. Mi s-a întâmplat să merg prin casă și să îl văd prin living, pe canapea”, a povestit Regina întunericului, moment în care Alexandru Sautner s-a schimbat la față, speriat de ceea ce spunea Gabriela.

Văzându-l, concurenta a glumit: „Se sperie pentru că e mai în vârstă”.
„Nu, că nu-i vine ceasul, că eu știu când. Mai avem minim 30 de ani”, i-a spus Gabriela Lucuțar, completând: „Sunteți speriat de mine?”
„De poveste și de dumneavoastră. Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc puțin așa, mă panichez”, a mărturisit chef Sautner.

Comentarii
  • Pupăza asta macabră are cumva certificat autentic de tanatopractor? Autoritatea competentă ce zice? Că ne-am cam săturat de reclama jegoasă care i se face unei pațachine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *