Prima pagină » National » Gabriela Firea, un nou atac la adresa primarului Capitalei: „Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

Gabriela Firea, un nou atac la adresa primarului Capitalei: „Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

27 nov. 2020, 19:16,
Bianca Rebegea în National

Gabriela Firea, liderul Partidului Social Democrat la București l-a atacat, din nou, pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, printr-o postare de pe un site de socializare. După ce edilul a anunţat ordinea de zi din sedința ordinară de pe 2 decembrie a Consiliului General al Municipiului București, Firea a reacționat violent.

Candidatul pentru Senat la Capitală, din partea PSD, Gabriela Firea a amintit că social democrații au grijă de toate problemele bucureștenilor, chiar și din opoziție.

“Respect pentru pacienți, condiții civilizate pentru aceștia și cadrele medicale!

Medicii, asistenții și infirmierele din București care lucrează cu pacienți Covid 19, precum și cei care au fost detașați la DSP-uri și Ambulanță vor putea primi un stimulent financiar din Partea Primăriei Capitalei (ASSMB) prin depunerea Proiectului de Hotărâre pe care l-am lucrat azi, împreună cu grupul celor 21 de consilieri generali ai PSD, din cadrul Consiliului General”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea declară că doar 30% din cadrele medicale au primit sporul pentru efortul și riscul suplimentar în lupta cu noul coronavirus, celelate cadre medicale fiind ignorate „u dispreț de catre Orban și Tătaru”.

“Acest proiect a apărut ca o necesitate, cât timp guvernul Orban a promis stimulente financiare personalului medical din linia întâi și, față de cei mai mulți, nu s-a ținut de cuvânt.

Am aflat de la reprezentanții Sindicatului SANITAS că doar 30% dintre medici și asistenți au primit stimulentul financiar cu care s-au lăudat guvernanții. Ceilalți au fost uitați de luni de zile”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Nimic pentru oameni, totul pentru ei”

După ce edilul Capitalei a anunțat ședința ordinară a Consiliului General al Municipiului București, de pe data de 2 decembrie, Gabriela Firea a subliniat că nu se vor avea în vedere „proiecte de hotărâre benefice pentru bucureșteni, investiții sau rectificare bugetară”, ci doar „alegerea președintelui de ședință și a membrilor comisiilor de specialitate”. Din acest fapt reiese că nu au planificat „nimic pentru oameni”, ci „totul pentru ei”.

“Miercuri, pe 2 decembrie, este convocată de catre noul primar o sedință ordinară a CGMB. Dar, stupoare!, în loc de proiecte de hotărâre benefice pentru bucureșteni, investiții, rectificare bugetară etc, sunt doar două puncte pe ordinea de zi : alegerea președintelui de ședință și a membrilor comisiilor de specialitate. Nimic pentru oameni, totul pentru ei.

Chiar și din opoziție, noi ne ocupăm cu seriozitate de problemele orașului și ale fiecărui cetățean”, a conchis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea susține că Nicușor Dan nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală.

“În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne. Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`