Prima pagină » National » Gabriela Firea, mesaj dur cu privire la situația din Capitală: „I-aș întreba pe fideliii domnului Orban dacă nu se simt deranjați de ce se întâmplă în București”
Gabriela Firea, mesaj dur cu privire la situația din Capitală:

Gabriela Firea, mesaj dur cu privire la situația din Capitală: „I-aș întreba pe fideliii domnului Orban dacă nu se simt deranjați de ce se întâmplă în București”

15 iun. 2021, 21:30,
în National

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și despre problemele pe care le întâmpină bucureștenii.

„Eu i-aș întreba pe fideliii domnului Orban dacă nu se simt deranjați de ce se întâmplă în București. Pentru că domnul Orban este autorul acestei coaliții. PNL va pierde puncte importante în Capitală.

Niciodată nu s-a întâmplat ce este acum. În ciuda oricăror disensiuni politice, serviciile de utilitate publică au avut continuitate. Dacă în mandatul meu ar fi fost o zi ce se întâmplă acum, ar fi fost miting în Piața Victoriei, ar fi venit peste mine în casă. ori, acei oameni care se revoltau, acum tac.

Deratizarea, dezinsecția, nu exista în anii anteriori ce se întâmplă acum”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea, reacție dură la creșterea vârstei de pensionare: Românii vor munci toată viaţa, până nu se vor mai putea bucura sănătoşi de pensie!

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, senatorul PSD, Gabriela Firea consideră că Guvernul dorește să îi oblige pe români să muncească până în ultima zi. Gabriela Firea susţine că este absolut şocant faptul că Raluca Turcan a anunțat creșterea vârstei de pensionare la femei, de la 61 la 65 de ani:

”Românii vor munci toată viaţa, până nu se vor mai putea bucura sănătoşi de pensie! Asta vrea puterea “de dreapta”. După ce ne-a acuzat că dezinformām despre creșterea vârstei de pensionare, după ce a negat vehement că s-ar fi discutat în guvern în legătură cu acest subiect, ministrul pnl al muncii confirmă explicit că vârsta de pensionare va crește în rândul femeilor de la 61 la 65 de ani.

În schimb, Guvernul PNL-USR a anulat măsurile PSD pentru creșterea colectării la bugetul de pensii și vrea să crească transferul din Pilonul I în Pilonul ÎI, adâncind și mai mult deficitul la pensii.

Iar dna Turcan spune că pensiile speciale nu sunt o problemă! După ce s-au bătut cu pumnul în piept, în campanie, că le vor anula.

Deci,,în loc să se ocupe de inechități, de cei care fac evaziune și de reducerea profiturilor uriașe ale firmelor private care gestionează banii de pensii ai românilor, guvernul pune presiune pe cei care muncesc cinstit”, scrie Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *