Prima pagină » National » Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a suspendat liniile autobuzelor școlare din Capitală: „Da, da, este incredibil”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a suspendat liniile autobuzelor școlare din Capitală: „Da, da, este incredibil”

02 feb. 2021, 19:19,
Bianca Rebegea în National

Marți, 2 februarie, autoritățile au decis ca școlile să se redeschidă de luni, 8 februarie. În acest sens, Gabriela Firea a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care îl acuză pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, că a suspendat liniile autobuzelor școlare din București și Ilfov.

Fostul primar a atașat și un document trimis de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, prin care se anunţă că au fost suspendate liniile autobuzelor şcolare care transportau elevii la mai multe şcoli din Bucureşti şi Ilfov. Gabriela Firea este de părere că actualul primar stă în spatele acestei decizii.

În timp ce era la conducerea Capitalei, Gabriela Firea a înfiinţat mai multe linii de transport şcolar, care asigurau transportul gratuit a sute de elevi de acasă la şcoală. Cu toate acestea, odată cu redeschiderea școlilor, s-a ordonat suspendarea autobuzelor. Gabriela Firea îl suspectează pe Nicușor Dan că ar fi luat această decizie.

Fostul primar general al Bucureștiului explică întreaga situație:

„Luni incepe scoala fizic, in sfarsit! A confirmat si K. Iohannis. Ce s-a gandit noul primar al Capitalei? Sa “dea o mânā de ajutor” familiilor din Bucuresti si Ilfov. Asa ca a ordonat oprirea transportului scolar, asigurat de STB la propunerea mea ca primar, si prin votul consilierilor generali social-democrati. Da, da, este incredibil! Dar cat se poate de real!

In plus, ca un las, nu-si asuma decizia crunta luata de el personal – sunt martori din primarie si STB -, asa ca a dispus ca anuntul sa fie facut, chipurile, ca o decizie a Asociatiei de dezvoltare pentru transport.

Adica, îi jigneste înca o data pe cetateni! Si asta pentru ca el, chiar el este Presedintele Asociatiei de dezvoltare – ca primar general.

Mai mult, o astfel de hotarare trebuia luata de catre Comitelul Director si AGA, adica ar fi trebuit sa voteze, alaturi de primarul Capitalei, si presedintele CJ Ilfov, si cei 40 de primari ai oraselor si comunelor din Ilfov”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a suspendat liniile autobuzelor școlare din Capitală

Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan că s-ar afla în spatele semnăturii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, când de fapt el este cel care ar fi decis suspendarea autobuzelor şcolare care deserveau şcoli din 3 Sectoare, dar şi din județul Ilfov.

„Votul primarului general este hotarator, deoarece STB suporta 90% din costul transportului public in regiunea Bucuresti – Ilfov.

Degeaba s-a ascuns sub semnatura conducerii ADI-ului de transport!

Este de notorietate ca primarul general are un vot de aur in Consiliul Director. Vot de aur pe care eu l-am folosit pentru a ajuta elevii iar Nicusor Dan il foloseste impotriva copiilor, a parintilor lor si a familiilor din care provin.

Plus o noua sursa de aglomerare a traficului rutier in zona scolilor.

Dupa ce a blocat construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica, a lucrarilor din Prelungirea Ghencea, noul primar al #DrepteiUnite se razbuna si pe copii.

Asta este “noul Bucuresti” clamat in campanie! Asta inseamna “modernizarea” Bucurestiului promisa!” – este mesajul Gabrielei Firea de pe Facebook.

Luni incepe scoala fizic, in sfarsit! A confirmat si K. Iohannis. Ce s-a gandit noul primar al Capitalei? Sa “dea o mânā…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 2 februarie 2021

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`