Prima pagină » National » Gabriela Firea, despre protestele împotriva măsurilor anti-COVID: „Este rezultatul politicii de sănătate publică aberantă ce se desfășoară acum în România”

Gabriela Firea, despre protestele împotriva măsurilor anti-COVID: „Este rezultatul politicii de sănătate publică aberantă ce se desfășoară acum în România”

28 mart. 2021, 22:49,
Bianca Rebegea, în National

Gabriela Firea, senatoare a Partidului Social Democrat, a vorbit duminică, 28 martie 2021, la România TV, despre protestele românilor împotriva măsurilor anti-COVID.

„Este rezultatul politicii de sănătate publică aberantă ce se desfășoară acum în România. Măsurile noastre nu au ținut cont de viața cetățenilor. Aceste reguli impuse, cu închiderea țării seara și în week-end, nu determină decât o îngrijorare a românilor pentru ziua de mâine. Sunt îngrijorați de o posibilă contaminare, dar și de faptul că nu vor mai avea ce să pună pe masă copiilor.”, a spus Gabriela Firea, senatoare PSD.

Gabriela Firea: „Nu va inceta sub nici o formă contaminarea dacă se închide tot atât de devreme”

Gabriela Firea a precizat că măsurile nou introduse nu fac decât să aglomereze și mai mult supermarketurile, din cauza orei de închidere a acestora. Senatoarea PSD a adăugat că infectarea nu va înceta sub nicio formă, dacă totul se închide atât de devreme.

Ați văzut ce s-a întâmplat? În momentul în care se închid mai devreme supermarketurile, se produce aglomerație.

Nu sunt o adeptă a ieșirii în stradă pentru a ne găsi dreptatea, dar acești oameni nu mai au încotro. Se gândesc că rămân iar fără locuri de muncă.

Solicitarea de demisie pentru domnul Arafat. Dumnealui este pus să iasă în față să spună măsuri, dar deciziile sunt la Guvern, la Cîțu.

Nu va inceta sub nici o formă contaminarea dacă se închide tot atât de devreme. Guvernanților nu le pasă de români”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea intenționează să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Botoșani, Gabriela Firea a menționat că planul ei este să redevină primarul general al Bucureștiului și că va candida pentru un nou mandat în anul 2024. „Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a declarat Firea.

„Eu am un obiectiv exprimat și vreau să îl spun în fața dumneavoastră: eu vreau sa salvez Capitala de falșii salvatori ai Capitelei, de cei care au manipulat în campania electorală mințind că vor rezolva problema apei calde și a căldurii în Capitală. De 5 luni de zile bucureștenii au stat în case în frig cu mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puțin așa am stabilit la nivel politic, dacă suntem sănătoși, dacă ajungem toți bine peste 3 ani la acel moment, să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a spus Firea.

Aceasta a răspuns unei întrebări adresate de jurnaliștii, despre candidatul PSD la prezidențiale, în contextul în care Ludovic Orban a anunțat că ar putea fi prezidențiabilul PNL la alegerile din 2024.

„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a vorbit în cadrul conferinței de presă și despre proiectele sale din perioada în care a fost primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, susține aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *