Prima pagină » National » Gabriela Firea, atac violent la Nicușor Dan: „Prima promisiune încălcată”

Gabriela Firea, atac violent la Nicușor Dan: „Prima promisiune încălcată”

29 sept. 2020, 14:49,
BZI.ro, în National

Atac violent la Nicușor Dan lansat de Gabriela Firea. După ce a pierdut alegerile, fostul primar general al Capitalei a spus că poate trece foarte uşor peste o înfrângere. Mai mult decât atât, Gabriela Firea spune că toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând.

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea iese la atac la doar o zi după ce şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Nicușor Dan şi a mărturisit că poate trece peste orice moment greu.

Gabriela Firea, atac violent la Nicușor Dan

Gabriela Firea îl critică pe Nicușor Dan după ce acesta a explicat cum va proceda în cazul apei calde din Capitală. „A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apă caldă va fi livrata peste tot imediat”, scrie Firea pe Facebook.

Fostul primar general spune că toate ştirile false din campania electorală vor ieşi la iveală.

„Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apă caldă va fi livrata peste tot imediat, dar imediat, pentru că deţine SOLUŢIA MINUNE şi pe el îl va ajuta şi guvernul! Minciună are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

Nicușor Dan a declarat, luni seara, întrebat despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său că primar general va începe în jur de 10 octombrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor”, a declarat noul primar general potrivit News.ro.

Care sunt problemele cu termoficarea în Bucureşti

Abia din primăvara vor începe lucrările de înlocuire a inelului principal în cazul conductelor de apă caldă pentru termoficare.

„Pe problemă termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvara pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problemă mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicusor Dan, întrebat luni seara la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece.

Ce va face Gabriela Firea după pierderea alegerilor locale

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că în prezent nu are niciun plan politic, dar după ce se va odihni, se va consulta cu familia, abia atunci îşi va face planurile de viitor.

”Nu ştiu exact ce voi face, nu ştiu exact încotro mă voi îndrepta. Mă voi odihni, mă voi gândi, mă voi consulta cu familia, încă nu ştiu ce decizie voi lua. Chiar dacă nu voi mai fi primarul oamenilor, eu voi fi întotdeauna vocea oamenilor.”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat luni că poate este mai bine că nu a câştigat alegerile pentru că ar fi fost „imposibil” să-şi exercite mandatul cu o majoritate ostilă PNL-USR-PLUS în Consiliul Genereal.

„În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată de PNL, USR şi PLUS, au mai mult decât majoritatea simplă. Până la urmă, cu toată suferinţa de moment, poate e mai bine că se întâmplă lucrurile aşa. Dacă primeam al doilea mandat era aproape imposibil de realizat pentru că nu aveam susţinere în CGMB şi orice proiect ar fi fost blocat. Tot ce am realizat în aesti 4 ani s-a bazat pe majorităţi PSD-ALDE, iar în anumite chestiuni punctuale am mai primit voturi de la PNL şi PMPM. Nu am ce să îmi reproşez decât că poate am vrut să fac prea multe dintr-o dată. Am început prea mai multe fronturi, asta e un reproş”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *