Prima pagină » National » Gabriela Firea, atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: „Imagini cât mii de cuvinte”

Gabriela Firea, atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: „Imagini cât mii de cuvinte”

22 nov. 2020, 18:45,
Bianca Rebegea în National

După ce Marcel Ciolacu a acuzat Guvernul de proasta getionare a pandemiei în numărate rânduri, Gabriela Firea nu a ezitat să reacționeze. Aceasta a postat pe o pagină de socializare două imagini, una care ilustrează o parcare a unui mall plină și o parcare a unei piețe, care era aproape goală. Astfel, ea lansează un atac devastator la adresa premierului României, Ludovic Orban.

„Imagini cât mii de cuvinte. Parcare de mall versus parcare de piață”, a scris Firea.

Prim-vicepreședintele PSD a precizat că prima imagine cu parcarea de mall arată faptul că „se miscă economia și prin comerț”, a scris Gabriela Firea.

„Dar ce-a avut Orban cu agricultorii români? Ce-a avut cu românii – cei mai mulți -, care cumparau mai ieftin și mai proaspat din piețe? Ei nu sunt oameni? Nu trebuie să traiască? În loc de circuite, reguli, proceduri, guvernul introduce restricții. E usor să-ți acoperi incompetența guvernamentală cu poveri pentru oameni! Dar lasă urme! Urme adânci în viața a sute de mii de familii”, a afirmat Firea cu privire la a doua imagine.

Ieri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a făcut un nou apel către premierul Ludovic Orban şi îi cere să redeschidă pieţele. Asta după ce micii producători din toată țară au protestat după măsurile anunţate de Guvern.

Vânzătorii de fructe şi legume se plâng că nu îşi pot vinde marfa din cauza temperaturilor scăzute de afară, acolo sunt obligaţi să vândă în această perioadă.

Gabriela Firea atacă și Guvernul

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a lansat un atac dur și la adresa Guvernului, pe fondul restricțiilor impuse recent. Gabriela Firea a scris duminică, 22 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, că au fost carantinate localităţile din judeţul Ilfov, aflate în jurul municipiului Bucureşti, ca un manşon”.

„Ferească Dumnezeu de prostul harnic – spune o vorba din popor. Se aplică azi perfect. Proasta guvernare şi gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casa Poporului! Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon. Practic, localităţile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureştenii care şi-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroşi că localnicii din vatra comunelor şi fostelor comune devenite oraşe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituţii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul judeţean Ilfov, Spitalul judeţean Ilfov sunt toate în Bucureşti”, a scris, duminică, pe Facebook, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală?“

Fostul primar general al Capitalei consideră că municipiul Bucureşti nu poate fi separat de localităţile limitrofe.

„Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poţi opri oamenii să circule, să-şi rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască! Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ! Toate deciziile sunt pompieristice şi împotriva oamenilor”, a mai scris Gabriela Fire ape pagina sa de Facebook.

Mai multe localităţi din judeţul Ilfov, în carantină

Mai multe localităţi din judeţul Ilfov au intrat în carantină în ultima perioadă, ultimele fiind Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popeşti Leordeni, Dobroieşti, Mogoşoaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *