Prima pagină » Cancan » Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend. Fiul și nora ei, nuntă fastuoasă, cu o mulțime de vedete

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend. Fiul și nora ei, nuntă fastuoasă, cu o mulțime de vedete

18 iun. 2024, 11:32,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend , la Palatul Snagov. La eveniment au fost prezente mai multe personalități din showbiz, televiziune sau politică. După cununia, care a avut loc în luna octombrie a anului trecut, petrecerea de nuntă nu putea fi mai prejos.

Sâmbătă, 15 iunie, la scurt timp după ce a pierdut alegerile pentru primăria Capitalei, Gabriela Firea a participat la nunta lui Tudor-Ștefan Firea (28 de ani), fiul său din căsătoria cu Răsvan Firea. Gabriela Firea a adoptat o atitudine discretă, fără a face publicitate pe rețelele de socializare, dar invitații, în special artiștii care au animat atmosfera, au distribuit imagini frumoase de la eveniment.

Gabriela Firea a fost soacră mare în weekend

Tudor și Eva Emilie au celebrat cununia lor anul trecut, pe 7 octombrie, iar la acea vreme a fost vorba despre o petrecere cu multe vedete. Situația nu s-a schimbat nici acum. Mirela Vaida a fost prezentă alături de soțul ei și a susținut și o interpretare muzicală, Luminița Anghel a urcat și ea pe scenă, iar Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au contribuit la atmosferă. Tenorii Vlad Miriță, Andrei Lazăr și baritonul Marius Bălan au oferit un recital impresionant de operă. Carmen Ioniță, expertă în organizarea evenimentelor, a gestionat întreaga organizare de la început până la sfârșit.

Rochia spectaculoasă a miresei a avut o trenă extravagantă, extrem de potrivită în tot acest decor regal, de la Palatul Snagov.

Tudor-Ștefan, fiul neadoptat al Gabrielei Firea, s-a căsătorit sâmbătă, 7 octombrie 2023, cu aleasa lui, Eva Emilie, o blondă frumoasă, care a strălucit în ziua ceremoniei civile. Părinții miresei, Nicoline și Matthew Lesley, sunt prezenți în fotografia oficială alături de cei doi socrii, Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, care a oficiat cununia civilă.

Cine au fost nașii celor doi

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că nașii au fost Gigi Nețoiu, fost acționar la echipele de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova, împreună cu partenera sa de viață, tânăra Cătălina.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplină!

Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, scria Gabrielei Firea pe Facebook, unde a publicat și o serie de imagini de la fericitul eveniment.

În weekendul ce a trecut, Gabriela Firea a fost soacră mare la nunta lui Tudor-Ștefan Firea (28 de ani), fiul său din căsătoria cu Răsvan Firea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *