Prima pagină » Actualitate » Gabriela Firea a făcut publică lista viitorului Consiliu General
Gabriela Firea a făcut publică lista viitorului Consiliu General

Gabriela Firea a făcut publică lista viitorului Consiliu General

17 aug. 2020, 18:45,
Antonia Ceausu în Actualitate

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, și-a depus duminică dosarul pentru candidatura pentru al doile mandat. Aceasta a prezentat astăzi lista viitorului Consiliu General. Aceasta a afirmat că este vorba despre personalități marcante ale României și Bucureștiului (politicieni, oameni de sport sau artă, dar și cadre medicale, profesori și juriști).

„Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află: Petre Roman – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriță Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play: Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieșiu, alături de cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.

Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a afirmat Gabriel Firea.

Gabriela Firea nu a ezitat. Și-a depus dosarul pentru al doilea mandat

Pe lângă Gabriela Firea, pentru Primăria Bucureștiului se luptă și Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR şi Traian Băsescu, din partea PMP. Se crede că Nicușor Dan va pierde foarte multe voturi în favoarea fostului președinte.

”Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat. Am făcut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată. Am văzut că nimeni nu vorbește despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanți.

Prima mea grijă e să trecem cu bine această criză sanitară. Suntem într-un război sanitar. Am avut grijă de cadrele medicale, am dotat cum se cuvine spitalele. Bucureștiul nu va deveni astfel focar. Am început acum un amplu program pentru donarea de plasmă sanguină care va salva mii de vieți. M-aș bucura ca și Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei”, a spus Gabriela Firea.

Traian Băsescu acuză Guvernul PNL că a furat din banii de pensii: Batjocoriţi şi înşelaţi

Într-o postare publicată pe Facebook, fostul preşedinte considera că, atât guvernarea actuală, cât şi cea trecută au furat din banii de pensii. Dacă Guvernul PNL ar avea scuza crizei generate de pandemia de coronavirus, PSD-ul ar fi plănuit mai de mult timp acest furtişag:

”Pensionarii batjocoriţi şi înşelaţi!
Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL şi fostul guvern PSD care v-a păcălit cu legea Olguţei, în medie cu 5871 RON în anul 2020. Liberalii încă mai au scuza crizei, dar Olguţa şi Dragnea au planificat furtul înainte de declanşarea crizei.”

Suma este una importantă, de ordinul milioanelor de euro

Băsescu considera că doar în 2020, pensionarii au fost lăsaţi fără suma de aproximativ 6 milioane de euro. În continuarea postarii, fostul preşedinte explica faptul că de 4 ani a atras atenţia ca pensionarii sunt furaţi ca în codru din simplul motiv că niciun guvern nu aplica indexarea pensiilor la 1 ianuarie aa fiecărui an

” Total bani furaţi din buzunarele celor 5,16 milioane pensionari în anul 2020 – 30.294.360.000 RON sau 6.264.731.063 EURO.
De patru ani atenţionez că pensionarii sunt furaţi ca-n codru prin neaplicarea indexării la 1 ianuarie a fiecărui an aşa cum cere Legea 263 din 2010.
Din păcate, liderii aleşi sau autointitulaţi ai pensionarilor au prins gustul statului la televizor unde fără ruşine nu mai prididesc să lingă orice excroc de politician care îi bagă în seamă.
Plăcerea de a linge la politicieni şi de a se da în stambă la tv-uri îl plătesc reprezentanţii pensionarilor înşelându-şi fără scrupule camarazii pensionari.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *