Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea, mesaj pentru Tavi Clonda după 8 ani de relație: „8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…”

Gabriela Cristea, mesaj pentru Tavi Clonda după 8 ani de relație: „8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…”

24 ian. 2022, 18:14,
în Cancan ultimă oră

Vedeta și soțul ei au sărbătoresc astăzi opt ani de zile de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui show matrimonial, unde Gabriela Cristea era prezentatoare, iar Tavi Clonda liderul band-ului care întreținea atmosfera.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează împreună unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din showbiz-ul ajutohton, iar împreună au una dintre cele mai apreciate familii din România.

Cei doi au împreună două fetițe absolut superbe, care au luat cele mai frumoase trăsături de la amândoi și de care vedetele nu se dezlipesc prea ușor.
Recent, aceștia au împlinit 8 ani de când s-au cunoscut, iar așa cum ne-a obișnuit deja, prezentatoarea TV nu putea să nu marcheze acest momente pe rețelele de socializare, căci vrea ca urmăritorii ei să știe fiecare detaliu despre ea.

Cum arătau Gabriela Cristea și Tavi Clonda când abia s-au cunoscut

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui show matrimonial, acolo unde ea era prezentatoarea TV, iar el vocalistul trupei care avea grijă de atmosfera din emisiune.
Nu a durat foarte multe pentru ca cei doi să se îndrăgostească, iar de la statutul de iubiți ai trecut rapid la cel de soț și soție, iar mai apoi părinți.

Și-au clădit una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă, iar acum când se uită în spate, Gabriela Cristea spune că în opt ani ea și Tavi Clonda au reușit să construiască multe pe plan personal, însă nici nu știe când au trecut acești ani.

„8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp”, a scris Gabriela Cristea pe pagina personală de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță în Egipt alături de cele două fiice

Aceștia au început anul în forță, cu o vacanță de lux în Egipt, unde s-au bucurat de razele calde ale soarelui, apa sărată și nisipul fin. Gabriela Cristea a avut ocazia să lucreze la un bronz natural, în mijlocul iernii și să petreacă timp de calitate alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris.

Iar pentru că nu uită și de „familia” lor de pe rețelele de socializare, care este destul de numeroasă și care abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă în viața lor, cei doi au filmat întregul concediu și au postat vlogul pe Youtube. Pentru câteva zile, aceștia au fost departe de agitația din București și de frica de virusul SARS-CoV-2.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024