Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea, tratament de înfrumusețare dar fără bisturiu. Ce intervenție și-a făcut vedeta

Gabriela Cristea, tratament de înfrumusețare dar fără bisturiu. Ce intervenție și-a făcut vedeta

09 oct. 2023, 14:49,
în Radio

Gabriela Cristea a apelat în weekend la un tratament de înfrumusețare însă recunoaște că nu vrea să apeleze la bisturiu. Vedeta le-a spus fanilor că are de gând să aibă mai multă grijă de felul în care arată. Oricum, Gabriela Cristea este încântată că poate recurge la un astfel de tratament în weekend, când este mai liberă.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV, cu o carieră solidă de prezentatoare. Aceasta trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda, cu care are două fetițe. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, Gabriela Cristea a decis că este momentul să se îngrijească mai mult de aspectul său fizic.

Gabriela Cristea, tratament de înfrumusețare dar fără bisturiu

Prezentă în cabinetul de cosmetică, încântată și foarte relaxară, Gabriela Cristea a împărtășit cu admiratorii săi din mediul online că toamna aceasta are de gând să aibă mai multă grijă de ea și să se preocupe în special de cum arată tenul ei. A decis să se ocupe de hidratarea în profunzime a feței, alegând de această dată un tratament cu acid hialuronic, fiind fericită că a reușit să găsească loc liber chiar și în weekend, atunci când majoritatea saloanelor de înfrumusețare sunt închise.

Gabriela Cristea a ajuns la vârsta de 48 de ani fără să apeleze la vreo operație estetică, însă a încercat pe cât posibil, atunci când timpul i-a permis, să evadeze din rolurile de mămică și femeie de televiziune și să se răsfețe cu o vizită la cabinetul de tratamente de întinerire.

De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a fost apreciată pentru naturalețea sa, pe care nu se sfiește să și-o arate chiar și acum, la aproape 50 de ani. Anii au trecut, așa că soția lui Tavi Clonda se pregătește pentru schimbarea prefixului, în speranța că poate păcăli cât mai mult trecerea timpului.

„Toamna asta mi-am propus să fac multă hidratare pentru față, iar astăzi îmi fac un tratament cu acid hialuronic. Să știți că există soluții și pentru doamnele care, de exemplu, se machiază în fiecare zi și care nu pot păstra cele 24 de ore între tratamente și un nou machiaj. Uite că centrele de întreținere corporală lucrează și sâmbătă și duminica pentru ca, pentru toate doamnele, să existe soluții. Acum mă relaxez”, a scris pe contul de socializare Gabriela Cristea.

Ce spune Tavi Clonda despre diferențele dintre el și soția sa

Între Gabriela Cristea și Tavi Clonda există o diferență de 5 ani, artistul având vârsta de 43 de ani. În ciuda acestui lucru, cei doi se simt foarte bine împreună, pentru ei fiind de ajuns să fie compatibili și să se înțeleagă pentru ca relația lor să meargă mai departe. În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că în căsnicia lor nu se ține cont de greutate, înălțime sau vârstă, în ciuda comentariilor răutăcioase pe care le-au primit de-a lungul timpului de la internauți.

„Nu a fost niciodată o problemă și nici nu s-a resimțit, pentru că mentalitatea ei este tânără, mentalitatea mea este tânără, vom rămâne doi tineri care ne vom ține de mână și când vom fi doi moșuleți.

N-aș putea să spun unde s-ar pune problema asta, de vârstă sau de înălțime sau de greutate. Nu contează lucrurile astea. Nu știu la ce ar putea să conteze într-un cuplu, nu e o diferență mare… depinde și de felul omului de a fi… dacă se potrivesc, se potrivesc, ce să mai…

Nu există perfecțiune, le avem fiecare pe ale noastre, și bune, și rele, dar tocmai asta face o relație să meargă. Noi ne și potrivim, ne-am potrivit la gusturi, noi nu ne-am certat când făceam casa, că avem aceleași gusturi. Ne plac aceleași lucruri, e important să ai pasiuni comune”, a spus Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`