Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea, ținta criticilor din partea fanilor după ce a apărut la plajă în Mamaia. „Miss Piggy e trudită rău!”

Gabriela Cristea, ținta criticilor din partea fanilor după ce a apărut la plajă în Mamaia. „Miss Piggy e trudită rău!”

05 aug. 2024, 10:55,
Cezar Bulgaru în Cancan

Gabriela Cristea a ajuns ținta criticilor din partea fanilor după ce a apărut la plajă în Mamaia. Vedeta a fost criticată dur de fani după ce a fost văzută la plajă pe litoral. În urma unei postări pe rețelele sociale, în care Tavi Clonda a împărtășit imagini din viața lor cotidiană, fanii au avut reacții puternice împotriva Gabrielei Cristea.

Aceștia au desfiinţat-o atât pentru kilogramele în plus, cât și pentru stilul de viață pe care l-a prezentat online.

Gabriela Cristea a fost criticată pentru cum s-a afișat la plajă, în Mamaia

Comentariile au fost aspre, subliniind că vedeta ar părea „obosită” și că stilul său de viață nu este tocmai sănătos.

„Miss Piggy e trudită rău! Tavi e muci iar, se vede după privirea inteligentă” și „Ce sănătos mănâncă! Mult cărnălău, multă băutură, multe prăjituri. Nu-i de mirare că sunt așa de desfigurați. În special ea”.

În ciuda criticilor primite, Gabriela Cristea pare să nu fie influențată de comentarii. Pe plaja din Mamaia, vedeta a avut un zâmbet larg și o atitudine relaxată, petrecând momente plăcute alături de soțul ei, Tavi Clonda, și de copii. La un moment dat, vedeta a îmbrăcat o cămașă ușoară pentru a se proteja de soare, dar nu s-a abținut de la a se bucura de timpul petrecut la plajă.

Vacanța celor doi la Mamaia pare să fie una plină de distracție și relaxare. Gabriela și Tavi au fost însoțiți de prieteni apropiați, iar activitățile lor pe plajă au inclus momente de joacă cu copiii și socializare cu prietenii. Deși au existat câteva priviri critice privind aspectul fizic al vedetei, aceasta a arătat că se simte bine în propria piele și nu se lasă influențată de opiniile negative, conform Cancan.

Gabriela Cristea a debutat pe micul ecran în urmă cu 30 de ani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. A debutat pe micul ecran în anul 1994, iar din acel moment au urmat colaborări cu diferite trusturi de televiziune.

În plan sentimental, ea formează un cuplu de zece ani cu Tavi Clonda, cu care s-a și căsătorit, cei doi având două fetițe.

După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care a trecut în neființă în 2019, prezentatoarea TV a fost extrem de atentă la alegerea următorului bărbat care va face parte din viața ei.

Recent, Gabriela Cristea a fost criticată pentru a fost criticată pentru cum s-a afișat la plajă, în Mamaia, alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *