Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea știe cum să rezolve tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept”

Gabriela Cristea știe cum să rezolve tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda: „Mi s-a părut un sfat înțelept”

27 iul. 2022, 12:07,
în Radio

Recent, Gabriela Cristea a vorbit în emisiunea „Mireasa” cum face ea ca să rezolve tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda. După cum se știe, cei doi au o carieră de succes și o familie împlinită, după ce au devenit părinții a două fetițe. Și chiar dacă în trecut, Gabriela Cristea a fost implicată în mai multe relații, acum, împreună cu Tavi Clonda, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

De când au devenit părinți, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au încercat să nu neglijeze relația și să-și acorde timp și pentru ei. Într-un interviu recent, solistul a recunoscut că a căutat calea de mijloc pentru a se dedica parteneriatului, dar și educației celor două fetițe. Deși au mai tot timpul ocupat, cei doi au grijă să se surprindă și să mențină flacăra aprinsă între ei. Și chiar dacă în urmă cu câteva luni au fost contactați pentru a participa la emisiunea „America Express”, cei doi au refuzat, motivând că sunt părinți cu normă întreagă.

Gabriela Cristea, despre cum rezolvă tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda

De-a lungul timpului, căsnicia lor a fost încercată de probleme și s-au confruntat cu anumite conflicte, chiar mai aprinse. Cu toate acestea, Tavi și Gabriela au știut să trateze aceste lucruri cu maturitate și au pus binele lor și al copiilor pe primul loc.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a mărturisit că regula de aur în căsnicia sa este faptul că niciodată nu se culcă supărată pe Tavi Clonda. Chiar dacă pe parcursul zilei apar fel și fel de discuții, cei doi se culcă îmbrățișați și reiau discuțiile a doua zi.

„Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent… și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău”, a explicat Gabriela Cristea.

„Copiii sunt copii, soțul este soț’

În cadrul unui interviu, Tavi Clonda a recunoscut că relația cu Gabriela Cristea s-a schimbat de când au apărut pe lume cele două fetițe. Acesta este de părere că, atât timp cât relația dintre părinți nu este neglijată, și copiii vor putea crește armonios.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: «Copiii sunt copii, soțul este soț». Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei”, a precizat Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`