Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat și cum arată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat și cum arată

23 iun. 2022, 18:44,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite și frumoase cupluri din România. Cei doi au realizat foarte multe lucruri împreună. Aceștia și-au proiectat până și casa în care locuiesc, iar împreună au două fetițe minunate, Iris și Victoria care le fac viața mai frumoasă.

Casa în care locuiesc acum a costat peste 200.000 de euro, iar lucrările au început cu mult timp înainte ca cei doi să se căsătorească. În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit și propria pisicină cu apă sărată.

Cei doi soți și-au dorit de mulți ani să își construiască propria piscină în curte, iar acum dorințe li s-a îndeplinit. Anul trecut au început construcția propria zisă, iar anul acesta au finalizat-o. Mai mult, cei doi au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sărată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată

Gabriela Cristea are o familie superbă împreună cu Tavi Clonda. Cei doi și-au dorit foarte mult să aibă o piscină în curte, iar acum visul lor a devenit realitate. Prezentatoarea a mărturisit că și-au construit singuri piscina și este cu apă sărată, exact ca apa mării, fiind foarte benefică pentru organism.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât despre costurile lucrării, nu au fost foarte mici. Prezentatoarea tv a declarat că investiția pentru construirea piscinei nu a fost uriașă, dar aceasta depinde foarte mult și de mărime.

Conform celor doi, au scos din buzunar peste 20.000 de euro, dar au precizat că au avut parte și de câteva reduceri.

„A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au proiectat singuri casa

Gabriela Cristea a declarat că locuiește în casa visurilor. Cu toate astea, Tavi Clonda a declarat că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare. Cei doi soți și-au proiectat singuri casa, fiind mulțumiti de locuința lor.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor, a povestit Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *