Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o vacanță de vis alături de fetițele lor. Au fost surpinși de prețurile mari

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o vacanță de vis alături de fetițele lor. Au fost surpinși de prețurile mari

29 iul. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o vacanță de vis alături de fetițele lor! Au ajuns la Dineyland, un loc magic mai ales pentru copii, dar pentru experiența inedită de care au avut parte, au plătit un preț pe măsură!

Prezentatoarea TV și-a încântat fanii cu imagini spectaculoase din vacanța de la Disneyland Paris. A plecat alături de familia ei și au explorat împreună un adevărat paradis pentru copii. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost chiar și ei impresionați de tot ce au văzut în jurul lor!

Gabriela Cristea a fost surprinsă de prețurile mari de la Disneyland Paris

Pe cât de faimos și spectaculos este acest loc, pe atât de mari sunt prețurile pe care le plătesc cei care îl vizitează. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost surprinși de cât de scumpă este o vacanță la Disneyland Paris.

Prezentatoarea TV a făcut declarații la Știrile Antena Stars, unde a vorbit despre experiența de care a avut parte în vacanță. Hotelul la care s-au cazat a arătat impecabil și a făcut parte din peisajul Disney!

Gabriela Cristea a fost impresionată de Dineyland, iar fetițele sale s-au simțit în largul lor. Așadar, s-au întors cu amintiri frumoase.

„Ele știau că mergem la Disneyland și aveau o idee de despre castelul pe care o să îl vizităm, dar nu își închipuiau că situația o să fie atât de de poveste. Într-adevăr, asta e ideea, când mergi la Disneyland, mergi într-un spațiu de poveste. E adevărat că după, când îți controlezi contul bancar, e o poveste foarte scumpă. Au tot bătut moneda pe treaba asta. Ce n-a specificat el e că nu era vreo șampanie, nu era ceva foarte, foarte scump. Era o șampanie care se vindea la orice colț de stradă, și două pahare, adică nici măcar o sticlă mică, a costat cât, de exemplu, costă la supermarket o sticlă de șampanie bună”, a declarat Gabriela Cristea, la Știrile Antena Stars.

Prezentatoarea TV s-a distrat pe măsură

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au întors cu amintiri unice de la Disneyland Paris. Deși experiența nu a fost deloc ieftină, fiecare ban pe care l-au plătit pentru distracție și explorare a meritat din plin.

Prezentatoarea TV a spus că au ales să se cazeze la un hotel din Disneyland, cel mai mare din complex. Așadar, au avut la dispoziție oportunități care au făcut ca vacanța lor să fie perfectă, cum ar fi ore preferențiale de vizitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`