Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea şi soțul ei, vacanță într-o destinație surpriză. Nu mulţi români îşi permit acest lux

Gabriela Cristea şi soțul ei, vacanță într-o destinație surpriză. Nu mulţi români îşi permit acest lux

23 iul. 2024, 14:16,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea şi soțul ei, Tavi Clonda, au mers în vacanță într-o destinație surpriză, de data aceasta special pentru fetițele lor. De data aceasta nu au mai ales o stațiune exotică ci au mers într-un loc preferat de copiii din întreaga lume. Nu mai încape nicio îndoială că fetițele cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda au fost nespus de încântate de întâlnirea cu personajele de poveste.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales o destinație de vis pentru vacanța de vară: Disneyland Paris. Împreună cu cele două fetițe, cuplul a dorit să ofere familiei o experiență magică, plină de distracție și emoții.

Gabriela Cristea şi soțul ei, vacanță într-o destinație surpriză

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda continuă să își surprindă fanii cu escapadele lor deosebite, demonstrând că, în ciuda programului încărcat, își fac timp pentru momente speciale alături de familie. Deși sunt cunoscuți pentru escapadele lor exotice, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să le surprindă pe micuțe cu o vizită la cel mai faimos parc de distracții din lume.

Fetiţele au fost încântate să se întâlnească cu personajele Disney și să exploreze lumea fascinantă a parcului tematic. Gabriela Cristea a împărtășit entuziasmul și fericirea familiei pe rețelele de socializare, promițând că va posta mai multe imagini și momente din această vacanță specială.

„Dragilor, suntem deja la Disney și nu știm unde să ne învârtim prima și prima dată. O să vă arătăm mult imagini pe pagina de Facebook. Am filmat deja multe momente. E o întreagă nebunie, cred că diseară o să cădem lați pentru că aventura chiar e una super aventuroasă”, a transmis vedeta TV pe contul de Instagram.

Deși vacanțele la Disneyland Paris pot fi costisitoare, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu s-au lăsat descurajați de prețurile ridicate. Zborurile din București către Paris încep de la aproximativ 168 de euro, iar cazările în centrul Parisului pot varia de la 500 de lei pe noapte până la sume considerabil mai mari, potrivit Fanatik. Cu toate acestea, fericirea copiilor și bucuria familiei sunt priorități pentru cei doi, care nu au ezitat să investească în această experiență de neuitat.

Cum își educă fiicele

Iris și Victoria au fost fetițe copii extrem de dorite, pe care mama lor le-a adus pe lume după ce a pierdut două sarcini și a făcut 6 fertilizări in vitro. Nu este așadar de mirare că fiicele cuplului sunt răsfățatele familiei, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda se străduiesc să le satisfacă toate poftele.

Tavi Clonda a dezvăluit că el și Gabriela nu fac parte din categoria părinților reținuți atunci când vine vorba despre dragostea arătată copiilor.

„Așa era generația. Mai erau vorbe să nu îl pupi pe copil decât în somn, ca să nu și-o ia în cap. Erau valabile la majoritatea familiilor. Eu am avut noroc că am fost iubit și de mamă și de tată, nu mai zic de bunica mea Margareta și de bunici în general. Am avut o copilărie frumoasă”, a povestit artistul.

În ceea ce privește creșterea și educarea fetițelor, cei doi soți au o regulă de aur – nu se ceartă niciodată în fața lor, iar motivul este unul perfect justificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024