Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea și soțul ei s-au filmat în saună! „Să nu fie cineva. Dacă e gol”

Gabriela Cristea și soțul ei s-au filmat în saună! „Să nu fie cineva. Dacă e gol”

19 feb. 2024, 15:39,
în Cancan

Aflați în vacanță, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, s-au filmat în saună, fapt care a atras supărarea multor internauți! Din câte se pare, postarea cuplului nu a fost pe placul tuturor, cei doi fiind criticați. Oricum, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut un obicei din a gafa cu astfel de filmări din viața privată.

Gabriela Cristea a fost criticată dur după ultima postare din mediul online. Fanii o acuză că se laudă prea mult. Prezentatoarea și soțul ei au luat o pauză de la tot și au plecat la munte pentru a se relaxa câteva zile. Cei doi nu au vrut să se bucure singuri de aceste zile, așa că au împărtășit întreaga experiență cu fanii lor din mediul online. Aceștia le-au arătat locul în care sunt cazați, dar și cum se vor bucura de beneficiile care le sunt oferite, însă nu s-au așteptat o secundă că asta va stârni controverse.

Gabriela Cristea și soțul ei s-au filmat în saună

Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online și nu ratează niciun moment să împărtășească și cu fanii ei ce activități are în viața de zi cu zi, dar și prin ce peripeții trece alături de soțul ei, Tavi Clonda.

Recent, cei doi au decis să ia o pauză și să se relaxele pentru câteva zile la un hotel de lux din Brașov. Imediat ce au ajuns acolo, aceștia au vrut neapărat să meargă la spa și la piscină, așa că nu s-au ferit să le arate fanilor cât de bine arată totul, dar să le și spună cât de bucuroși sunt că au luat această decizie și, în sfârșit, se vor odihni așa cum se cuvine.

„Gabriela: Haideți să vă arătăm cum este aici…
Tavi: Vezi dacă e cineva în saună, să nu filmez oamenii. Dacă e gol…
Gabriela: Cam așa o să ne distrăm noi, abia aștept!”, au povestit cei doi pe Facebook, alături de mai multe imagini de la hotelul la care sunt cazați.

Au fost criticați de fani

De foarte multe ori, postările Gabrielei Cristea sunt foarte apreciate în mediul online, însă se găsesc și persoane care au ceva negativ de spus, așa cum s-a întâmplat și de această dată.

Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au fost dur criticați pentru imaginile pe care le-au postat pe Facebook.

„Chiar nu puteați merge liniștiți la saună, la ce vreți voi? Era necesar să vă lăudați? Vă întreb, ce avem noi de învățat? Că vă puteți permite ore? Trist, trist!”, a fost comentariul lăsat de una dintre urmăritoarele Gabrielei Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *