Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea și-a ieșit din minți. „Doamne, deci nu! Eu nu vă înțeleg”. De la ce a pornit totul

Gabriela Cristea și-a ieșit din minți. „Doamne, deci nu! Eu nu vă înțeleg”. De la ce a pornit totul

03 sept. 2024, 19:41,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea a fost scoasă din minți de comentariile negative pe care le-a primit prin intermediul rețelelor de socializare la adresa fiicei sale. Frumoasa prezentatoare TV i-a pus la punct pe cei care și-au dat cu părerea fără să fie în cunoștință de cauză.

Gabriela Cristea este o femeie împlinită pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci are o familie superbă. Atunci când nu este pe micul ecran, prezentatoarea TV se dedică în totalitate afacerii sale și familiei.

Gabriela Cristea tună și fulgeră

Recent, Gabriela Cristea a mers cu fiica ei la laborator pentru a face prăjituri. Obișnuită să își țină fanii la curent cu lucrurile pe care le face, frumoasa prezentatoare TV a împărtășit cu urmăritorii săi și aceste momente, însă a primit mult hate, așa că a ripostat.

„Am pus o postare cu fiica mea, am fost astăzi la laborator să facem prăjituri împreună și au început.. Doamne, deci nu! Eu nu vă înțeleg. De la majoritatea am primit felicitări, dar sunteți câțiva, deci de noaptea minții. Găsiți nod în papură și unde nu este nod în papură găsiți voi. Împletiți cuvintele de așa manieră încât… Ferească Sfântul de așa ceva. (…) Mi-au scris o grămadă de deștepte că eu fac prăjituri de astăzi ca să le dau copiilor de la Victoria de la școală săptămâna viitoare, luni. Cum puteți să aveți așa o minte creață și să vă gândiți că aș putea să fac chestia asta? Nu de alta, dar i-aș da și copilului mei să mănânce. (…)”, a spus Gabriela Cristea.

Mereu cu zâmbetul pe buze, pare că prezentatoarea TV nu poate fi scosă prea ușor din sărite, dar se pare că de această dată, cum a fost abordat un subiect sensibil, legat de fiica sa, Gabriela Cristea nu s-a mai putut abține.

„Au mai fost și părerile legate de fiica mea, că este așa de alintată, și că o alint. Pe duduile astea le-am șters, ca să înțelegeți. Fetele mele sunt extrem de muncitoare și super harnice și să știți că nu li se cuvine absolut nimic în lumea asta, iar dacă le mai cumpăr câte ceva din când în când o fac chiar atunci când merită. Ele știu că fără merit nu primesc absolut nimic”, a mai spus prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea: „Pentru copiii mei mut munții din loc”

În final, Gabriela Cirstea a ținut să menționeze că pentru fiicele sale e capabilă de orice și nu mai ține cont de nimic atunci când vine vorba despre ele.

„Pentru copiii mei mut munții din loc și mătur cu oricine pe jos. Hai săriți să mai comentați mult, prost și fără fundament, ca să vă scot de pe pagina mea!!! Curățenia de toamnă pe Facebook!”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *