Gabriela Cristea s-a postat cu mâna pe burtică. Ce veste a dat vedeta

31 ian. 2024, 11:14
BZI.ro, în Cultural

Gabriela Cristea și-a pus fanii pe jar după ce s-a postat cu mâna pe burtică. Vedeta le-a dat vestea că a scapăt de problemele de sănătate și că își poate continua activitatea pe toate planurile.

Gabriela Cristea a trecut recent printr-o activitate dificilă din cauza problemelor de sănătate. Săptămâna trecută, ea a fost internată în spital din cauza unor stări de rău. Deși inițial s-a crezut că ar putea fi vorba de gripă sau COVID, testele au confirmat rapid că nu era vorba despre aceste afecțiuni. Cu toate acestea, Gabriela a fost nevoită să se odihnească câteva zile pentru a se recupera. A fost absentă de pe micile ecrane timp de 5 zile, iar oamenii de acasă au simțit lipsa ei în tot acest timp.

Prezentatoarea TV a început să promoveze hainele

După ce și-a rezolvat problemele de sănătate, prezentatoarea TV a început să promoveze hainele din propria colecție. Pentru că este cel mai bun model pentru propriile creații vestimentare, ea a organizat o ședință foto simplă în confortul propriei locuințe.

Scopul acestei ședințe foto a fost de a arăta admiratoarelor sale cel mai nou articol vestimentar pe care l-a pus la vânzare, respectiv un pardesiu negru clasic. Cu toate acestea, fanii acesteia au observat că soția lui Tavi Clonda a ținut o mână pe burtică într-un mod „suspect”, ceea ce ar putea sugera că are o veste importantă de dat.

Gabriela Cristea s-a postat cu mâna pe burtică și le-a dat marea veste fanilor

De fapt, gestul în care Gabriela Cristea în mâna pe abdomen în ședinței foto este o pură întâmplare. Ea a dorit doar să sugereze că este îndrăgostită de noul său pardesiu pe care l-a purtat cu plăcere în fața admiratorilor săi online. Se pare că nu doar ea este încântată de această nouă piesă vestimentară ci și internauții, deoarece a primit sute de aprecieri și reacții pozitive.

„‼️NOU‼️ Pardesiu CoCo‼️  Vine primăvara și un pardesiu este tot ce avem nevoie. Propunerea noastră este pardesiul CoCo, realizat din material tip Chanel, cu inserție de fir metalizat. Este disponibil pe negru. Măsurile în care se lucrează acest pardesiu sunt: S, M, L, XL si XXL. Prețul este de 478 ron plus 22 ron taxă de transport pe teritoriul României.
Pardesiul CoCo este realizata din material tip Chanel, cu inserție de fir metalizat.

Este disponibil pe negru. Măsurile în care se lucrează acest pardesiu sunt: S, M, L, XL si XXL. Pardesiul este disponibil imediat prin comandă pe wapp la 072….55. Vă așteptăm cu drag la cumpărături!”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginii în care apare cu mâna pe burtică.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *