Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea s-a decis! Ce va face, de ziua ei, în mai puțin de o lună, când va împlini 50 de ani

Gabriela Cristea s-a decis! Ce va face, de ziua ei, în mai puțin de o lună, când va împlini 50 de ani

27 sept. 2024, 23:21,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea va împlini 50 de ani peste o lună. Prezentatoarea TV a decis să-și schimbe perspectiva despre viață și este decisă să fie mai prezentă în viața de familie. A dezvăluit și ce va face de ziua sa de naștere, alegând o metodă diferită față de anii anteriori.

Gabriela Cristea urmează să împlinească 50 de ani peste o lună și afirmă că urmează o nouă etapă în viața sa. Prezentatoarea TV mărturisește că își va concetra atenția pe alte lucruri față de ceea ce a făcut până în prezent. A luat o decizie importantă privind modul în care se va sărbători.

Ce decizie a luat Gabriela Cristea pentru ziua de nașter

Gabriela Cristea își va aniversa ziua de naștere pentru o lună și a luat decizii importante. Prezentatoarea TV se poate considera o femeie împlinită, având o carieră de succesul în televiziune, dar și o familie frumoasă alături de Tavi Clonda și cele două fetițe, Iris și Victoria.

Pentru a marca această etapă importantă, vedeta a afirmat că nu va organiza nicio petrecere, așa cum a făcut la aniversarea de 40 de ani. Preferă să petreacă timpul cu familia și va pleca într-o vacanță alături de soțul ei.

„Fiecare an a însemnat o construcție pentru fiecare dintre noi. Poate încercăm să ne aducem aminte de toate lucrurile bune, dar și mai puțin bune pe care le-am trăit în viața asta. M-am hotărât și cei voi face la 50 de ani. Anul ăsta nu fac petrecere. Am făcut o petrecere mare la 40 de ani la ballroom cum s-ar spune și eu zic că mi-a ajuns. Începând de la 50 am înțeles un lucru. Am înțeles mai devreme, dar de la 50 o să mă țin de treaba asta. O să mă concentrez mai mult pe familia sa. Varianta mea premium nu trebuie să o rezerv celor cu care mă întâlnesc: prieteni, colegi, cei cu care muncesc, ci varianta mea cea mai bună să fie pentru familia mea pentru că ei merită tot ce am eu mai bun de oferit. Odată cu 50 mi-am dat seama că nu pe ei trebuie să îi sacrific, ci pe ceilalți, colaboratori, cei cu care lucrez, nu pe Iris, Victoria sa Tavi. Ei sunt familia mea și pentru ei, întotdeauna voi fi acolo”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Unde va pleca Gabriela Cristea de ziua sa

Cu toate că nu își va organiza o petrecere grandioasă de ziua sa, Gabriela Cristea nu va rămâne acasă. A decis să meargă într-o vacanță alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi și-au cumpărat bilete de avion pentru Paris, iar prezentatoarea își va sărbători aniversarea în fața Turnului Eiffel.

Așa cum a promis, când se va întoarce acasă le va pregăti și fetițelor o surpriză, dar încă nu a luat decizia potrivită.

„Ce fac de ziua mea? Am și rezolvat. O să merg împreună cu soțul meu la Paris. Aniversarea mea de 50 nu este despre prieteni, apropiați, cunoștințe sau colaboratori. Este despre mine și despre familia mea. Voi pleca cu Tavi la Paris și am oscilat foarte mult pentru decizia asta. După aceea o să rezerv o surpriză și pentru fete, dar nu știu ce. Mă voi aniversa acolo, la Turnul Eiffel”, a mai spus Gabriela Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`