Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea, probleme în relația cu Tavi Clonda. Cum au depășit momentul critic

Gabriela Cristea, probleme în relația cu Tavi Clonda. Cum au depășit momentul critic

06 oct. 2023, 10:16,
BZI.ro, în Radio

Gabriela Cristea a povestit recent despre ce probleme a avut în relația cu Tavi Clonda, când cei doi se aflau la început de drum. Totul ar avea legătură cu faptul că își doreau un copil, iar prezentatoarea nu reușea să rămână însărcinată. În cele din urmă, Gabriela Cristea și soțul ei au depășit faza critică și au devenit părinți, de două ori chiar.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015, trecând până acum testul timpului, dar și al provocărilor vieții, deloc puține și deloc ușoare. Cea mai intensă problemă cu care s-au confruntat a fost dorința de a avea copii, care până la urmă s-a transformat în realitate.

Gabriela Cristea, probleme în relația cu Tavi Clonda

Doi ani au încercat să aducă un copil pe lume și în ciuda tratamentelor pe care prezentatoarea le-a urmat, acest fapt devenea parcă de la zi la zi și mai imposibil. Asta până în 2017, când cei doi au devenit pentru prima dată părinți, urmând ca în 2019 să mai aibă un copil, tot o fată, acum Victoria și Iris fiindu-le centrul universului.

Însă, până la fericirea pe care o trăiesc acum, prezentatoarea mărturisește cu lacrimi în ochi că a trecut prin momente cruciale. Și asta pentru că, deși ambii erau perfect sănătoși și apți pentru a deveni părinți, minunea nu se întâmpla. Motiv pentru care se testau chiar și de două ori pe lună, ea urma un tratament specific, doar că nimic nu părea că le va îndeplini cea mai mare dorință.

Așa au ajuns, a povestit recent Gabriela Cristea, într-un punct în care au cedat amândoi presiunii, dezamăgirii și supărării. Ceea ce a și dus, ulterior, la o discuție care i-ar fi putut împinge în prăpastia despărțirii. Gabriela Cristea spune că, din cauză că nu puteau avea un copil, în ciuda eforturilor depuse, la un moment dat chiar a adus în discuție separarea. Ea spune că i-a mărturisit soțului că îl înțelege și acceptă dacă el vrea să își facă o familie alături de o altă femeie, care să-i dăruiască un copil.

Cum a tranșat Tavi Clonda situația

Tavi Clonda, după cum povestește prezentatoarea, a motivat că s-a însurat cu ea din iubire și pentru omul care este, nu doar pentru a avea un copil. El fiind sigur că, la un moment, Dumnezeu le va asculta rugăciunile, ceea ce s-a și întâmplat, când moderatoarea avea 43 de ani.

În această privință, mai spune bruneta, Tavi Clonda a fost mai puternic decât ea, plus că, pe lângă neîmplinirea dorinței de a avea un copil, ea a fost supusă mereu și judecății publicului. Fiind zi de zi prezentă pe micul ecran, Gabriela Cristea declară că nu a fost deloc scutită de criticile dure care îi vizau silueta, căci ea mereu oscila în greutate.

Și nu pentru că ar fi fost o gurmandă, ci pentru că urma tot felul de tratamente, în urma cărora spera să devină mamă. Doar că lumea nu știa acest aspect și arunca cu noroi în ea, fapt ce, la un moment dat, a pus-o la pământ.

„El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis: «Gata, ne oprim, pentru că nu mai pot. Nu mai pot psihic, nu mai pot fizic». Gândește-te că eu întotdeauna am avut oscilații de greutate și când știi că toate problemele au legătură cu lucruri legate de sănătate și când vin niște nesimțiți și te fac în toate felurile și tu ai alte probleme sufletești…

Am avut și o discuție atunci cu Tavi și i-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, nu o să am nimic împotrivă». El mi-a zis atunci așa: «Când te-am luat de nevastă și când am ales să am o relație cu tine, te-am luat pentru ceea ce ești, pentru omul care ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea»”, a spus Gabriela Cristea, în podcast-ul moderat de Ilinca Vandici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024