Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea, parte în procese cu fostul soț decedat. Ce probleme nerezolvate are cu Marcel Toader

Gabriela Cristea, parte în procese cu fostul soț decedat. Ce probleme nerezolvate are cu Marcel Toader

07 sept. 2022, 10:41,
în Radio

Chiar dacă Marcel Toader a decedat, Gabriela Cristea a avut parte de mai multe procese în care era implicat fostul soț decedat. Cei doi au avut un mariaj care a durat 5 ani și care s-a terminat cu scandal și acuzații de ambele părți. Recent, Gabriela Cristea a fost obligată de instanță să returneze o mașină de pe firma fostului soț.

Căsnicia dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a încheiat în 2013 cu mare scandal, ambii refăcându-și viața între timp… Apoi, în 2019, a survenit decesul omului de afaceri și părea că apele s-au liniștit. Dar iată că pe actuala soție a lui Tavi Clonda a ajuns-o trecutul din urmă, între ea și Marcel Toader rămânând anumite lucruri nerezolvate, mai exact unele procese. Astfel, Gabriela Cristea a fost obligată, de instanță, să predea autoturismul care i-a aparținut fostului soț…

Gabriela Cristea, parte în procese cu fostul soț decedat

Vedeta de televiziune a rămas, după moartea fostului soț, cu mașina, pe care a folosit-o mult timp după divorț. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era un bun al companiei.

După decizia instanței, Gabriela Cristea a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu. În caz contrar, ea risca să plătească o amendă usturătoare dar și contravaloarea mașinii, de nouă. Drept urmare, vedeta a decis să renunțe la mașină.

Mașina pe care a condus-o Gabriela Cristea în ultimii ani era un Volvo, în valoare de 42.500 de euro. Astfel, dacă nu ar fi returnat-o, Gabriela Cristea ar fi fost obligată să plătească, din păcate, contravaloarea mașinii de nouă! Drept urmare, a ales să renunța la mașină, însă a găsit repede o soluție – a închiriat o mașină de lux.

„Am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, scria în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Procese fără sfârșit

Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență. Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și a avut ca obiect „obligația de a face”. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar.

Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`