Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea nu vrea să se împace cu tatăl ei. „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta”

Gabriela Cristea nu vrea să se împace cu tatăl ei. „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta”

09 iul. 2024, 14:04,
în Cancan

Gabriela Cristea nu dorește nicio formă de reconciliere cu tatăl ei. De-a lungul timpului, ea a oferit explicații ample cu privire la motivele care au dus la ruptura dintre ei. De ani de zile, vedeta nu mai are nicio comunicare cu tatăl său, unul dintre motive fiind tendința acestuia de a profita de notorietatea fiicei sale pentru a obține câștiguri financiare.

Gabriela Cristea nu a dorit nici măcar să îl prezinte pe tatăl ei fiicelor sale, iar de ceva timp nu mai are nicio legătură nici cu fratele ei.

Gabriela Cristea nu vrea să se împace cu tatăl ei

Gabriela Cristea empatizează cu Meghan Markle, soția Prințului Harry, a cărei relație cu tatăl ei a fost marcată de dorința acestuia de a obține beneficii financiare prin dezvăluiri despre fiica sa, abandonată în copilărie.

Similar, Gabriela Cristea exclude orice formă de reconciliere cu propriul tată. Unul dintre motivele invocate este obținerea de către acesta, în urmă cu câțiva ani, a unor sume de bani pentru interviuri în care a expus detalii despre relația lor.

Gabriela Cristea și-a exprimat nemulțumire cu privire la declarațiile făcute de tatăl ei în diverse emisiuni de televiziune și articole publicate.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta.

M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!’, a declarat Gabriela Cristea, la Metropola TV.

Cât câștiga Gabriela Cristea, la începutul carierei în televiziune

Cariera Gabrielei Cristea în televiziune a debutat în 1994. Ascensiunea sa a fost fulminantă, ajungând să câștige sume considerabile în perioada în care prezenta emisiuni matrimoniale. La început, salariul ei era de doar 100 de dolari, dar a cunoscut o creștere semnificativă, ajungând la 20.000 de euro lunar când prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” la Kanal D.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani.

Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii„, mai spunea Gabriela Cristea la vremea aceea.

Chiar dacă a trecut mult timp de când nu și-au mai vorbit, Gabriela Cristea nu își dorește să se împace cu tatăl ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *