Gabriela Cristea nu regretă că a pozat în Playboy. ,,Nu am ce să regret, am învățat multe în viață…”

16 feb. 2022, 11:55
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, Gabriela Cristea, nu regretă că a pozat în Playboy. Frumoasa vedetă a făcut furori cu pictorialul provocator, iar fotografiile în ipostaze nud i-au adus și mai multă celebritate.

Dincolo de controversele provocate în showbiz-ul autohton, Gabriela Cristea își asumă trecutul și viața amoroasă tumultuoasă. De câțiva ani, celebra moderatoare tv are o căsnicie frumoasă alături de Tavi Clonda. Recent, aceasta a oferit detalii surprinzătoare despre partenerul ei de viață.

Gabriela Cristea nu regretă că a pozat în revista Playboy

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Cu o carieră de succes în televiziune, vedeta se bucură de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de succesul pe plan profesional, Gabriela Cristea a fost mereu în centrul atenției, având în vedere aparițiile controversate și relațiile de dragoste scandaloase.

La debutul în televiziune, Gabriela Cristea a făcut furori cu un pictorial incendiar în celebra revistă pentru bărbați. Fotografiile în ipostaze surprinzătoare au propulsat-o imediat în atenția publicului, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Unii au criticat-o pe vedetă pentru că a pozat nud, alții au apreciat curajul și formele ei perfecte. Cert este că prezentatoarea nu regretă aparițiile în Playboy și își asumă fiecare capitol din viața ei.

Când au apărut fotografiile provocatoare cu Gabriela Cristea, la vremea respectivă s-a declanșat în presă un scandal de amploare. Paula Crăciunescu, femeia pe care Gabriela Cristea o consideră mama ei adoptivă, a vorbit atunci despre motivul pentru care celebra prezentatoare a acceptat să pozeze goală.

,,Au venit colegii la mine şi mi-au zis: Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani.”, a declarat Paula Crăciunescu.

O altă vedetă care a acceptat să pozeze nud de mai multe ori este Bianca Drăgușanu. Aceasta și-a surprins fanii cu pictoriale provocatoare și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Și celebra prezentatoare Mihaela Rădulescu a uimit cu fotografii în care apare goală. Aceasta a pozat recent nud pentru o revistă celebră. De asemenea, actrița Anca Țurcașiu a făcut furori pe vremea când a apărut în ipostaze nud.

Spre deosebire de Gabriela Cristea, colega ei de breaslă, Simona Gherghe, nu a acceptat să pozeze nud, la fel și artista Delia Matache. Deși își surprinde fanii cu apariții controversate pe rețelele de socializare, Delia a refuzat să pozeze goală pentru publicațiile de profil.

Dincolo de scandalurile în care a fost implicată, prezentatoarea Gabriela Cristea își asumă fiecare experiență din viața sa, inclusiv pictorialul în revista Playboy, dar și relațiile amoroase tumultuoase.

,,Nu am ce să regret, am învățat multe în viață. Trebuie să ne asumăm fiecare moment din viața noastră, să trăim cu el și să fim împăcați cu deciziile pe care le luăm, pentru că, până la urmă, sunt deciziile noastre și la momentul la care am luat deciziile respective, am crezut că sunt cele mai bune.”, a declarat Gabriela Cristea.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre Tavi Clonda, partenerul ei de viață

Gabriela Cristea este căsătorită de câțiva ani cu Tavi Clonda, cei doi formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că aceștia au trecut prin mai multe momente dificile, se declară mai fericiți ca oricând alături de fetițele lor superbe.

Gabriela Cristea a recunoscut că relația cu Tavi Clonda este plină de suișuri și coborâșuri, însă reușesc de fiecare dată să depășească problemele din cuplu. În pofida momentelor tensionate, cei doi se iubesc mai mult ca oricând.

În cadrul unui interviu, soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit care sunt secretele căsniciei lor durabile.

,,Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.”, a declarat Tavi Clonda.

La vârsta de 47 de ani, Gabriela Cristea se bucură din plin de viață și se menține în formă. Frumoasa prezentatoare este răsfățată de soț și are o familie superbă.

Gabriela Cristea nu regretă pictorialul provocator în revista Playboy și își asumă trecutul tumultuos. Dincolo de controversele și scandalurile în care a fost implicată, vedeta are o carieră de succes în televiziune și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *