Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea, luată la rost pentru că este mai în vârstă decât soțul ei. Cum a reacționat prezentatoarea

Gabriela Cristea, luată la rost pentru că este mai în vârstă decât soțul ei. Cum a reacționat prezentatoarea

01 iul. 2024, 11:18,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea a fost din nou luată la rost de internauți, de această dată pentru că este mai în vârstă decât soțul ei. Cu toate că între cei doi nu sunt decât 5 ani, unii nu văd cu ochi buni relația acestora. Sătulă să mai rabde astfel de jigniri, Gabriela Cristea a răspus pe loc, acuzându-i pe cei care o critică de faptul că nu au viață proprie.

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, formează de mai bine de 10 ani un cuplu Tavi Clonda. Cei doi și-au întemeiat o familie și sunt foarte fericiți alături de cele două fiice, Victoria și Iris. Recent, diferența de vârstă dintre Gabriela și Tavi a fost subiectul unor reproșuri din partea unor internauți, potrivit Unica.

Gabriela Cristea, luată la rost pentru că este mai în vârstă decât soțul ei

Vedeta de televiziune a postat pe rețelele de socializare un material video în care a vorbit despre un subiect delicat și personal. Cristea spune că diferența de vârstă de cinci ani dintre ea și soțul ei a fosta aspru criticată de o persoană care nu este de acord ca într-o relație, el să fie mai tânăr ca ea.

„Vreau să discut despre diferența de vârstă între parteneri într-o relație, într-o căsătorie, într-o poveste de iubire. Am pornit acest video de la afirmația unei doamne, o hateriță care habar n-are de capul și de viața ei. Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu. Or, lucrurile nu stau deloc așa. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici el nu m-a întrebat câți ani am.

Ulterior, ne-am hotărât să pornit la drum într-o relație. Abia după aceea am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care noi am aflat care este vârsta noastră biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi. Deci acest lucru nu a fost un motiv care să ne despartă”, a explicat Gabriela Cristea în clip.

I s-a reproșat că i-ar „putea fi mamă” soțului

Vedeta a spus apoi că a fost criticată de unele persoane care „nu au viață proprie și care își trăiesc experiențele prin experiențele altora”. Soția lui Tavi Clonda a precizat că nu a fost în mod special deranjată de faptul că i s-a reproșat că are o relație cu un bărbat mai tânăr ca ea. Dar maniera în care i s-a spus acest lucru a mâhnit-o cel mai tare.

„Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii! Cred că aveți o minte mult prea perversă și nefericită ca să faceți astfel de afirmații. Sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani. E logic. Toată lumea știe cum se fac copiii și că durează 9 luni să aduci pe lume un copil. Iar la 4 ani… Nu știu ce ați pățit voi în copilărie”, a continuat Gabriela Cristea.

Femeia care a criticat-o pentru diferența de vârstă i-a mai reproșat Gabrielei și că ar sta cu Tavi doar pentru a profita de el.

„Știți că anii din buletin sunt anii din buletin și atât. Vârsta are legătură cu felul în care te simți și cu felul în care alegi să te bucuri de viață sau să te întristezi ca fraierul! Mai e ceva, acea doamnă spunea că soțul meu nu vrea altceva decât să profite de pe urma mea. Să profite cu ce? Toate lucrurile pe care le-am construit, le-am construit împreună, ajutându-ne unul de celălalt. Și sprijinindu-ne unul de celălalt”, a conchis Gabriela Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024