Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea, luată din nou în vizor! Prezentatoarea TV a primit o avalanșă de critici

Gabriela Cristea, luată din nou în vizor! Prezentatoarea TV a primit o avalanșă de critici

06 iun. 2021, 12:52,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, din nou criticată de internauți! Oamenii au aruncat cu cuvinte grele la adresa moderatoarei TV!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta are în spate o lungă carieră pe micile ecrane, fiind foarte iubită de public. Deși telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură momentul în care Gabi Cristea va reveni la cârma unei emisiuni, iată că au existat și persoane care abia au așteptat să-și spună punctul de vedere la adresa moderatoarei.

Ei bine, pe contul ei de Instagram, Gabriela încearcă să-i țină la curent pe urmăritorii ei cu toate activitățile din viața ei. Pe lângă sutele de comentarii de apreciere, frumoasa mămică mai primește și comentarii legate de aspectul fizic.

Nu de puține ori, Gabriela Cristea a făcut o gafă vestimentară, în urma căreia a fost aspru criticată!

De această dată, prezentatoarea a fost luată în vizor de către internauți, după ce a publicat o fotografie din platoul emisiunii.

Gabriela Cristea, luată din nou în vizor

Urmăritorii ei din mediul online au observat imediat că Gabriela nu are rădăcinile vopsite. Așa a pornit o avalanșă de comentarii și ironii. Bineînțeles, prezentatoarea TV nu a dat curs discuțiile și a preferat să ignore aceste răutăți.

” Mai vopseste-te la par/ Sa te vopsești ca se vede urat.

Ești o persoana minunata./ ȘI CU PĂRUL ALB… MAI VOPSEȘTE ȘI TU RĂDĂCINILE ALEA, CĂ ARĂȚI CA ULTIMA BABĂ. BINE ÎȚI FACE Oana!”, au fost doar câteva reacții la fotografia de mai jos.

Detaliul rușinos observat de internauți într-o fotografie postată de Gabriela Cristea

De data aceasta, soția lui Tavi Clonda a fost criticată dur după ce a postat o reclamă la un trening, însă a omis detalii importante din fotografie, cum ar fi pedichiura.

Internauții au observat acest detaliu imediat și au comentat fără să stea pe gânduri.Pe lângă pedichiura Gabrielei Cristea, urmăritorii ei de pe Instagram au taxat-o și pentru adidași, ori mochetă și chiar perete.

”Vaii vai ce pedichiura ,marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee/ Data viitoare incearca sa nu expuii si peretele din stanga ta…se vede murdar unde se termina mocheta…/ Fix pana la buric ii vin sanii!! O fi asa greu sa.si puna un sutien bun?? ?/ Păcat de trening, pedichiura….e jalnica/ Nu sunt rea ,dar la cum este o persoana publica trebuie sa fie nai atenta!!Zic la cata publicitate face!/ Scuze dar mai cu atentie ,sau mai bn zis fara expunere daca nu suntem ingrijite!!!/ Doar eu am intrat sa citesc comentariile despre pedichiura??/ Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *