Prima pagină » Cultural » Gabriela Cristea le-a făcut fiicelor șuvițe roz. Mulți i-au pus la îndoială calitățile de mamă. „De ce îți bați joc de ele?”

Gabriela Cristea le-a făcut fiicelor șuvițe roz. Mulți i-au pus la îndoială calitățile de mamă. „De ce îți bați joc de ele?”

16 aug. 2023, 10:22,
în Cultural

Gabriela Cristea este o persoană iubită și apreciată de mulți români. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare și menține o legătură frecventă cu urmăritorii săi. Gabriela împărtășește cu aceștia aproape tot ceea ce se întâmplă în viața ei, inclusiv din viața sa de familie.

Recent, ea a postat un videoclip pe internet în care le-a filmat pe fiicele sale. Această acțiune a împărțit internetul în două tabele, generând diverse reacții din partea utilizatorilor.

Gabriela Cristea le-a făcut fiicelor șuvițe roz

Recent, Gabriela Cristea a înregistrat un moment în care le-a făcut fiicelor sale șuvițe roz. Ea era conștientă că mulți internauți nu ar fi de acord cu această acțiune. Cu toate acestea, Gabriela a explicat fetele sale au găsit o altă metoda, mai toxica de a-și colora părul. Din acest motiv, ea a căutat o soluție mai puțin dăunătoare pentru a le satisface dorința. Astfel, a comandat un balsam cu colorant care să le permită fetelor să-și exprime creativitatea într-un mod mai sigur.

„Probabil că am să împart urmăritorii în două. Acesta este un colorant de păr roz bombon, pentru că le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea.

Este un balsam cu pigment și după 2-3 spălări se ia.

(…) Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva.” , a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Internauții au avut un val de reacții

Nici reacțiile internauților nu au întârziat să apară, mulți dintre aceștia susținând-o pe Gabriela Cristea și spunând că, la rândul lor, aleg să le facă pe plac micuților lor.

„Și eu o fac pe fetița mea în vacanță ce nuanță vrea. Asta nu înseamnă că la școală va merge așa/ Nu vad nimic rău, atâta timp cat nu le afectează in nici-un fel parul! Foarte frumos!/ Doamne, cât sunt de frumoase! Îmi place că ești o mămica modernă!Si eu sunt la fel cu nepoțica, îi fac toate poftele!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

În timp ce unii au apreciat-o pe vedetă pentru faptul că le face poftele celor două fiice, alții au ținut, însă, să se lege de un alt aspect, un internaut punând la îndoială calitățile de părinte ale prezentatoarei TV și modul în care aceasta ar avea grijă de fetițele ei, așa că a scos în evidență faptul că cele mici ar fi fost nepieptănate și, mai mult decât atât, și faptul că nu le impune reguli acestora.

„După ce ca stau nepieptănate mai au si șuvițe…copii crescuți fără nici un fel de reguli, totul le este permis/ De ce îți bați joc de ele?”, au fost reacțiile altor internauți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`