Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea pe care o prezenta. Cine este noua prezentatoare

Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea pe care o prezenta. Cine este noua prezentatoare

09 iul. 2024, 11:14,
în Cancan

Gabriela Cristea a fost înlocuită de la emisiunea matrimoniale pe care o prezenta din 2023 la Antena Stars. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. În locul acesteia va veni Adela Lupșe, cunoscută publicului drept „isterica de la miezul nopții”.

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului aceasta a făcut audiențe record și a încântat sute de mii de telespectatori. Însă, ultimul anunț făcut de postul de televiziune cucare avea contract nu poate decât să-i întristeze pe fanii vedetei. În plus, reamintim că în urmă cu câțiva ani, aceasta a fost concediată de la Kanal D printr-un sms.

Gabriela Cristea, înlocuită de la emisiunea pe care o prezenta

În 2023, Gabriela Cristea a moderat reality show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, dar în acest an, emisiunea va avea o nouă prezentatoare. La acea vreme, vedeta revenea la TV după mai mult timp de pauză. Înainte de difuzarea show-ului, Gabriela anunța cu bucurie faptul că va readuce pe micile ecrane un format vechi, dar reinventat.

De acum înainte, locul Gabrielei Cristea va fi luat de altă prezentatoare. Este vorba despre Adela Lupșe, cunoscută publicului din emisiunile concurs pe care le-a găzduit de-a lungul timpului. În trecut, aceasta și-a câștigat porecla de „isterica de la miezul nopții”.

Adela Lupșe a fost, de asemenea, protagonista unei scene greu de crezut când a spart un telefon în direct. Viitoarea prezentatoare a show-ului de la Antena Stars a anunțat pe pagina oficială a emisiunii că filmările vor începe în curând.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755333726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe pe pagina oficială a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea a debutat pe micul ecran în urmă cu 30 de ani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. A debutat pe micul ecran în anul 1994, iar din acel moment au urmat colaborări cu diferite trusturi de televiziune.

În plan sentimental, ea formează un cuplu de zece ani cu Tavi Clonda, cu care s-a și căsătorit, cei doi având două fetițe. După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care a trecut în neființă în 2019, prezentatoarea TV a fost extrem de atentă la alegerea următorului bărbat care va face parte din viața ei.

În plus, ea a dezvăluit că Tavi a aflat ce salariu încasează abia după ce s-au căsătorit și au devenit în mod oficial soț și soție. Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit că ea și soțul ei împart responsabilitatea pentru cheltuieli, iar toate resursele financiare ale familiei sunt gestionate în interesul lor comun.

Revenind la înlocuirea Gabrielei de la cârma emisiunii matrimoniale, până în prezent nu sunt cunoscute motivele care au dus la această decizie. Deși este foarte activă pe pagina personală de Facebook, Gabriela Cristea nu a dat nicio lămurire cu privire la acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`