Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea i-a luat locul Simonei Gherghe. Soția lui Tavi Clonda a oferit detalii cu privire la această schimbare

Gabriela Cristea i-a luat locul Simonei Gherghe. Soția lui Tavi Clonda a oferit detalii cu privire la această schimbare

15 feb. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe a trebuit să fie înlocuită momentan, din cauza faptului că a fost depistată pozitiv cu noul COVID-19. Fanii unuia dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale din România au avut o surpriză de proporții.  Cei de acasă au fost anunțați că Gabriela Cristea va prezenta în locul Simonei Gherghe, până ce colega ei se va vindeca de infecția cu COVID-19.

Gabriela Cristea: „Simona a ieșit pozitiv la testul Covid”

La scurt timp după ce Simona Gherghe a anunțat pe rețelele de socializare că s-a infectat cu COVID-19, Gabriela Cristea i-a luat locul de prezentator, în emisiunea pe care o modera.
Deși are un program destul de încărcat, soția lui Tavi Clonda a acceptat propunerea de a o înlocui câteva zile pe colega ei de breaslă.

„Așa cum știți, Simona a ieșit pozitiv la testul Covid. Asta este situația, trebuie să tratăm totul cu seriozitate și cu normalitate, pentru că, din păcate, a ajuns să facă parte din normalitate. Îi urăm cu toții sănătate, să se facă bine și să treacă ușor prin această situație și să aibă grijă de familia ei”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea unde îi ține locul Simonei Gherghe.

Simona Gherghe: „A ajuns virusul și la mine”

Simona Gherghe a anunțat pe pagina ei personală că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și va fi nevoită să stea în carantină, pentru următoarele zile.
Pentru a încerca să-și ridice singură moralul, prezentatoarea TV a făcut chiar și o mică glumă în ceea ce privește rezultatul testului Covid, care i-a amuzat destul de tare pe internauți.

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, a scris Simona Gherghe, în mediul online.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`