Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea este în proces cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Ce a obligat-o instanța să facă

Gabriela Cristea este în proces cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Ce a obligat-o instanța să facă

21 feb. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a încheiat cu scandal, însă fiecare și-a refăcut viața între timp. A urmat decesul șocant al omului de afari, acum doi ani, și părea că apele s-au liniștit. Iată însă că pe vedeta de televiziune a ajuns-o trecutul din urmă, între ea și fostul ei soț rămânând și lucruri nerezolvate, mai exact mai multe procese.

Drept urmare, Gabriela a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț.

Gabriela Cristea, obligată să înapoieze mașina lui Marcel Toader

Vedeta de televiziune a rămas, după moartea fostului ei soț, cu mașina, pe care a folosit-o timp de 10 ani. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz.

După decizia instanței, Gabriela Cristea a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu. altfel, risca să plătească o amendă usturătoare. Drept urmare, vedeta a decis să renunțe la mașină.

Ce sumă ar fi trebuit să returneze, la proces

Dat fiind că mașina pe care a condus-o Gabriela Cristea în ultimii ani era un Volvo, în valoare de 42.500 de euro, dacă nu ar fi returnat-o, Gabriela Cristea ar fi fost obligată să plătească, din păcate, contravaloarea mașinii de nouă! Drept urmare, a ales să renunța la mașină, însă a găsit repede o soluție – a închiriat o mașină de lux.

„Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Un proces fără sfârșit

Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență.

Gabriela Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

„După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *