Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea este din nou în centrul atenției. Fanii și-au exprimat unele nemulțumiri vizavi de rețeta ei de zacuscă

Gabriela Cristea este din nou în centrul atenției. Fanii și-au exprimat unele nemulțumiri vizavi de rețeta ei de zacuscă

28 aug. 2024, 14:25,
Cezar Bulgaru în Cancan

Gabriela Cristea a devenit subiect de discuție în mediul online după ce a împărtășit rețeta sa personală de zacuscă. Unii dintre urmăritorii săi au exprimat nemulțumiri legate de această rețetă.

Vedeta a făcut o zacuscă și a pus-o pe internet.

Gabriela Cristea, criticată pentru rețeta ei de zacuscă

Mulți au spus că ar fi trebuit să călească ceapa. Ea a răspuns că nu a făcut-o pentru că are arsuri la stomac și că această zacuscă e cea mai bună pe care a făcut-o până acum.

„Nu e literă de lege ce spuneți voi sau ce spun eu. Fiecare alege să facă anumite lucruri așa cum consideră de cuviință. Mi-ați spus că de ce nu am pus ulei înainte și de ce nu am călit ceapa. Dacă vreți, vă dau și explicațiile. Eu nu fac zacusca cu ceapa călită, ci o las să se fiarbă în interior. Știu că gustul ar fi mai accentuat, dar nu vreau să fac chestia asta pentru că am arsuri după de la treaba asta.

Atunci, prefer să fac cu ceapa fiartă în interiorul zacuștei. Gustul nu e cu mult diferit. Anul ăsta, credeți-mă pe cuvânt, cum am făcut rețeta aia, făcută la foc de lemne, afară în tuci, Doamne, deci a ieșit o zacuscă de te lingi pe degete. În seara în care am făcut zacusca, am gustat-o și mi s-a părut bună.

Am lăsat un borcan la frigider, că zacusca se mănâncă rece și am mâncat astăzi de dimineață. Cum a ieșit zacusca de anul acesta, senzațională! E o rețetă pe care o face soacra mea și care mi-a plăcut și mie. După ce borcanele de zacuscă cu fasole stau așa și le desfaceți după o lună, zacusca are așa o finețe de la fasolea aia.

Dacă vreți să faceți cum spun eu, e foarte bine. Dacă vreți să faceți după rețeta voastră, care știți că vă iese, e la fel de bine. Eu nu spun că vă dau rețeta 100%. Nu sunt bucătar autorizat cu acte în regulă și nici nu știu toate rețetele din lume. Prin rețetele pe care le postez pe pagina mea de Facebook vă spun cum fac eu”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea, mulțumită de prețurile din Grecia

Pregătindu-se e pentru a se întoarce acasă, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele și-au luat sendvișuri și băuturi răcoritoare din aeroport. Astfel, vedeta TV a vorbit despre prețurile date pe ceea ce au cumpărat. În comparație cu prețurile din aeroportul din București, acolo unde au dat 400 lei pe câteva sendvișuri și niște sticle de apă, aici au plătit jumătate din preț.

Vedeta a făcut adesea comparații ale prețurilor în vacanțele în care a fost plecată, astfel că mereu a arătat urmăritorilor ce au mâncat și cât a fost nevoită să scoată din buzunar, comparativ cu prețurile regăsite în Capitală.

De curând Gabriela Cristea a fost criticată de fanii ei după ce a făcut publică o rețetă de zacuscă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *