Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea, dezvăluiri despre cum a fost înșelată de fostul soț. „Scotea alte femei pe banii mei”

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre cum a fost înșelată de fostul soț. „Scotea alte femei pe banii mei”

03 feb. 2023, 11:56, 1 ,
în Radio

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a povestit recent într-o emisiune TV cum a fost înșelată de fostul soț, regretatul Marcel Toader. Vedeta s-a plâns că bărbatul își finanța escapadele amoroase din banii pe care îi câștiga ea. Nu în ultimul rând, Gabriela Cristea susține că a avut parte și de momente de violență din partea lui Marcel Toader.

Recent, Gabriela Cristea a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader. Afaceristul s-a stins din viață în 2019, iar căsnicia cu Gabriela Cristea, care s-a încheiat în 2013, a durat aproximativ cinci ani.

Gabriela Cristea a povestit cum a fost înșelată de fostul soț

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț, decedat în urmă cu aproape patru ani. În prezent, vedeta TV formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fiice minuntate. Viața prezentatoarei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Chiar și așa, aceasta recunoaște că a trecut prin momente dificile, mai ales în căsnicia cu Marcel Toader, care a decedat în 2019.

Gabriela a divorțat de Marcel Toader după aproximativ cinci ani de relație, iar procesul de divorț a fost unul cu scandal. Prezentatoarea TV s-a plâns într-o emisiune TV că a suferit foarte mult în acea perioadă. Invitată în platoul emisiunii „Mireasa: Capriciile Iubirii”, vedeta le-a dezvăluit concurenților prin ce a trecut în timpul mariajului cu fostul soț. Discuția a pornit în momentul în care, la un cuplu din emisiune, a fost vorba despre infidelitate.

„Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a devenit o femeie puternică

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea declara că a trăit multe drame în timpul căsniciei cu Marcel Toader. Moderatoarea de televiziune și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele de violență la care ar fi supus-o fostul soț. Cu toate astea, Gabriela se declară o femeie puternică.

„Mi-a trimis Adina (fină-mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătam fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.(…) Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic.

Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase”, a mai spus Gabriela Cristea.

Comentarii
  • pai ma scuzati daca pleci la 7 si vii la 10 si esti obosita cred si eu ca pleci si cauti o alta femeie; cu ce te ajuta ca esti independenta si puternica si de succes? ca sa te vaiti apaoi ca esti mama singura??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024