Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Marcel Toader

Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Marcel Toader

05 iul. 2022, 18:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea este una din cele mai îndăgite prezentatoare din țară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și are o familie frumoasă, viața ei nu a fost mereu roz și lipsită de probleme.

Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre mariajul cu Marcel Toader. Cei doi au format un cuplu foarte controversat, iar căsnicia lor a luat sfârșit cu foarte mult scandal. Șase ani mai târziu, Marcel Toader a decedat, însă a lăsat în urmă foarte multe probleme și datorii de ordin financiar.

Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare

Nu este prima dată când Gabriela Cristea vorbește despre divorțul de omul de afaceri sau despre problemele de care a avut parte cât a fost împreună cu acesta. Acum, Gabriela Cristea și-a făcut curaj și a vorbit în direct despre lucrurile pe care le-a trăit alături de Marcel Toader.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a avut parte de abuz în căsnicia cu Marcel Toader, iar în momentul în care acest abuz a devenit unul fizic, vedeta a divorțat.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10!”, a mărturisit Gabriela Cristea la TV.

Gabriela nu suportă agresivitatea

Gabriela a spus că are parte în continuare de frustrări și nicio femeie nu ar trebui să accepte și să suporte un astfel de comportament, ci ar trebui să plece, așa cum a făcut-o și ea.

„În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a adăugat vedeta.

Acum este fericită, Gabriela Cristea este alături de Tavi Clonda. Se înțeleg bine, niciodată nu s-a pus problema de certuri și scandaluri și au împreună două fetițe minunate, care le fac viața mai frumoasă zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *