Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea, despre secretul căsniciei cu Tavi Clonda. „Nu ne iese de fiecare dată”

Gabriela Cristea, despre secretul căsniciei cu Tavi Clonda. „Nu ne iese de fiecare dată”

19 iun. 2024, 09:57,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea a vorbit recent despre secretul căsniciei cu Tavi Clonda, cei doi jurându-și credință în urmă cu 9 ani. Cu toate acestea, ei au simțit că sunt împliniți abia când au devenit părinții a două fetițe minunate. Cu toate acestea, Gabriela Cristea recunoaște că într-o familie este nevoie de răbdare, deoarece nu totul iese cum trebuie din prima.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platoul de filmare, în cadrul emisiunii pe care vedeta o modera la acea vreme – „Te vreau lângă mine”. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 9 ani, iar familia lor a fost completă atunci când au devenit părinți. Prezentatoarea TV și artistul au împreună două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea, secretul căsniciei cu Tavi Clonda

Gabriela Cristeam, în vârstă de 49 de ani, și Tavi Clonda formează un cuplu de 11 ani, iar în această primăvară s-au împlinit 9 ani de când și-au unit destinele. De-a lungul timpului, cei doi au recunoscut că nu au o relație perfectă, însă au reușit să treacă peste toate obstacolele din cuplu. Acum, prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit și care este secretul căsniciei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că atunci când a început relația cu Tavi Clonda, multe persoane nu le dădeau nicio șansă, mai ales că între ei există o diferență de vârstă de 5 ani. Totuși, nu au ascultat gurile rele și au continuat să meargă împreună pe același drum.

Cei doi au decis să se căsătorească și au devenit părinții a două fetițe minunate. Iar acum, după 9 ani de căsnicie, prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit și care este secretul relației sale cu artistul. Vedeta susține că este foarte importantă comunicarea, deși nu reușesc mereu să facă lucrurile așa cum își doresc.

„Atunci când eram la începutul relației, toată lumea zicea: «Nu au nicio șansă să fie împreună!» Noi chiar ne amuzam. Cred că secretul este că împărtășim lucruri, încercăm să comunicăm pentru că nu ne iese de fiecare dată, vorba aceea oameni suntem. Ne respectăm și ne ajutăm foarte mult, mai mult el”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe Tavi Clonda îl prinde bine rolul de tată

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului său. Gabriela Cristea a explicat că Tavi Clonda se descurcă de minune în rolul de tată. Mai mult decât atât, el o ajută să se implice în tot ceea ce înseamnă familia lor.

„Tavi le spune și «nu» fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci! Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie”, a adăugat îndrăgita prezentatoare TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024