Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea, despre cele mai dureroase amintiri. Ce a fost dispusă vedeta să facă pentru a ajunge tot mai sus

Gabriela Cristea, despre cele mai dureroase amintiri. Ce a fost dispusă vedeta să facă pentru a ajunge tot mai sus

14 nov. 2021, 16:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, care se bucură de mare succes de ani buni. Se poate considera acum o femeie realizată din toate punctele de vedere, dar drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor. A fost nevoită să facă multe sacrificii și a muncit mult pentru a ajunge acolo unde își dorește

Ce a făcut Gabriela Cristea de dragul carierei

Gabriela Cristea este acum una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, dar drumul ei până aici a fost unul extrem de greu. Emisiunea Noră pentru mama a fost cel mai de succes proiect în care a fost implicată și care a ajutat-o să devină cunoscută în toată țara, dar și să aibă parte de venituri semnificative.

Totuși, înainte de asta a avut parte de multe greutăți. Părinții ei niciodată nu au susținut-o în ce a vrut să facă pentru că nu au fost de acord cu televiziunea. I-au pus multe piedici și au încercat să o facă să renunțe la acest domeniu, dar Gabriela a făcut tot ce a putut pentru reuși.

Apropiații spun că Gabriela nu a avut deloc o relație bună cu părinții din acest motiv. Odată, când trebuia să meargă la Cerbul de Aur, tatăl ei i-a aplicat o corecție nu tocmai potrivită și a obligat-o să rămână acasă. Mai mult, a încuiat-o în camera ei pentru a se asigura că nu pleacă, dar ea a sărit geamul și i-a încălcat cuvântul, toate acestea de dragul meseriei.

„Gabriela se ferea mereu de tatăl ei. A plecat odată de acasă să prezinte «Cerbul de Aur» la Braşov. Apoi a plecat la mare. Tatăl ei a certat-o foarte tare pentru că a plecat fără să anunţe. Maică-să a încuiat-o în camera la ei. Gabi a sărit geamul şi a plecat”, a povestit Aurica, mătuşa Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, sacrificii pentru a deveni mamă

Gabriela Cristea este o femeie împlinită acum, are două fetițe minunate și un soț pe măsură, dar se pare că a suferit mult până a ajuns aici. În primul rând, a trecut prin mai multe relații care s-au dovedit a fi un eșec. A stat lângă bărbați cu care nu a reușit să își întemeieze o familie și alături de care a avut parte de multă suferință.

Gabriela Cristea este fericită acum, mai ales că a devenit și mamă. Prezentatoarea recunoaște că a fost foarte greu să-și îndeplinească acest vis, având în vedere că nu a reușit pe cale naturală. A trecut prin clipe de groază de-a lungul tratamentelor pe care le-a urmat și a simțit că cedează de multe ori, având în vedere că a fost foarte afectată din punct de vedere psihologic.

“A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Am stat în pat 10 zile. Tavi îmi aducea de mâncare. Mă ridicam și mă duceam doar până la toaletă. Ceea ce este o prostie, dacă prinde… prinde oricum. Factorul psihologic este cel mai important. Nu am fost constant la psiholog” a spus Gabriela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *