Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea, despărțire nostalgică de litoralul românesc. Cum s-a încheiat vacanța vedetei

Gabriela Cristea, despărțire nostalgică de litoralul românesc. Cum s-a încheiat vacanța vedetei

30 aug. 2022, 14:47, 1 ,
în Radio

Îndrăgita vedetă TV Gabriela Cristea a anunțat pe rețelele sociale un eveniment nostalgic, mai precis o despărțire de litoralul românesc, pentru anul acesta. Prezentatoarea a petrecut un ultim weekend la malul mării, înainte de a reveni la muncă. Iar în această ultimă escapadă, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost însoțiți de nașii lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează uncuplu frumos, familia lor fiind binecuvântată cu două fetițe, Victoria și Iris. Oriunde ar fi, cei doi pozează în familia perfectă, cu o casă superbă și vacanțe fără cusur, astfel încât viața lor pare un paradis. Iar acest lucru se întâmplă deoarece între Gabriela și Tavi există o înțelegere. Astfel, atenția Gabrielei trebuie să se împartă atât către fiice, cât și pentru soțul său, tocmai acesta fiind secretul căsniciei lor. În acest fel, Tavi Clonda nu este deloc neglijat, chiar zilele trecute cei doi având o escapadă la malul mării.

Gabriela Cristea, despărțire nostalgică de litoralul românesc

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține mereu urmăritorii la curent, cu ceea ce se întâmplă în viața ei. De această dată, vedeta le-a povestit fanilor care este motivul pentru care a venit la malul mării. Gabriela se pregătește să revină pe micile ecrane, însă nu a ezitat să mai dea o fugă până la mare. Cu toate acestea, și-a asigurat fanii că va ajunge să intre în direct, pentru emisiunea pe care o moderează.

Așadar, vedeta a demonstrat că poate să îmbine atât viața de carieră, cât și cea de familie, în aceeași zi. Prezentatoarea TV și-a dorit să vadă marea pentru ultima dată anul acesta, alături de soțul ei și nașii lor. Gabriela a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care le povestea fanilor ei care este motivul pentru care a ales să își petreacă weekendul la malul mării.

„Este prima zi de munca, iar prima zi de muncă mi-o încep la malul mării! Nu, stați liniștiți, am mai făcut un ultim weekend la mare și acum plecăm către București pentru că diseară, de la 19:30, vă aștept în direct.

Vreau să vă arăt marea, este pentru ultima oară anul asta. A fost un weekend splendid, l-am petrecut împreună cu nașii noștri. Dar știți cum se spune, toate lucrurile frumoase se și termină. Se termină și vacanța mea”, a povestit Gabriela Cristea.

Cum se răsfață unul pe altul Gabriela Cristea și Tavi Clonda

În multe familii se știe că, după venirea pe lume a copiilor, soțul ajunge cel mai neglijat, focusul mamei fiind pe cei mici. Nu același lucru se întâmplă în casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Artistul a mărturisit că la ei în familie „copiii sunt copii, iar soțul este soț”. Astfel, fetițele au fiecare camera ei, în timp ce părinții împart același dormitor.

Mai mult, pentru că relația lor s-a mai schimbat de când au apărut copiii, cei doi au învățat să profite de fiecare moment pe care îl pot petrece împreună. Și nu e de mirare că Tavi și Gabriela mai evadează uneori, așa cum s-a întâmplat și în weekend, petrecând timp de calitate împreună.

„S-a schimbat totul după ce am făcut copiii. Suntem într-o altă etapă a vieții noastre și ne concentrăm pe prezent și pe viitor. (…) De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin…”, a mai adăugat Tavi Clonda.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`