Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea, deranjată de ironiile cu privire la greutatea ei. Acum, vedeta a gafat din nou

Gabriela Cristea, deranjată de ironiile cu privire la greutatea ei. Acum, vedeta a gafat din nou

21 nov. 2023, 15:19,
în Cancan

Gabriela Cristea este din ce în ce mai deranjată de ironiile care circulă pe internet cu privire la greutatea ei și a decis să ia atitudine. Astfel, după ce i s-a reproșat că a acumulat destul de multe kilograme, vedeta a avut o reacție dură. Însă, cu această ocazie, Gabriela Cristea a gafat din nou, fiind pusă la zid și din cauza manichiurii.

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu reacția avută recent. Prezentatoarea nu am mai suportat valul de ironii legate de aspectul ei fizic, astfel că a reacționat extrem de dur. Vedeta a fost taxată dur de internauți în ultima perioadă. Dacă inițial a ignorat comentariile acide, prezentatoarea a decis să le răspundă celor care au denigrat-o cu aceeași monedă.

Gabriela Cristea, deranjată de ironiile cu privire la greutatea ei

Vedeta a fost în ultima perioadă, ținta numeroaselor atacuri din mediul online. Gabriela Cristea a fost criticată pentru imaginea pe care o are în prezent. Internauții i-au reproșat că a acumulat mai multe kilograme în plus.

Totodată, prezentatoarea a fost pusă la zid și din cauza manichiurii. Gabriela Cristea s-a afișat pe rețelele de socializare cu oja sărită de pe unghii, motiv pentru care o parte dintre cei care o urmăresc au lansat un nou val de critici acide.

Sătulă de o astfel de abordare din partea internauților, vedeta a avut o reacție acidă în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Soția lui Tavi Clonda prezintă emisiunea „Capriciile iubirii”, difuzată pe Antena Stars. Aceasta a simțit nevoia să îl încurajeze pe unul dintre concurenții din cadrul competiției, prin prisma exemplului personal.

„Nu mai da credibilitate așa, tuturor… Serios! Cred că sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul suficient de mare ca să aibă ce să reproșeze. Hai să nu ne hazardăm”, a spus Gabriela Cristea.

Concurentul a fost sfătuit de îndrăgita prezentatoare să nu țină cont de mesajele negative primite în mediul online. Vedeta a mărturisit că procedează la fel, ignorând opiniile răutăcioase.

Acuzată că ar fi consumat alcool înainte de o emisiune

În urmă cu câteva luni celebra prezentatoare s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții. Aceasta a fost acuzată că ar fi consumat alcool înainte de a intra în direct pentru a prezenta emisiunea „Mireasa – Capriciile Iubirii”.

Prezentă în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a oferit lămuriri legate de acest context.

„Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe. Într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva”, a dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că în mediul online au fost formate mai multe grupuri care răspândesc mesaje negative despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`