Prima pagină » Radio » Actualitate » Gabriela Cristea apelează la noi intervenții estetice: „Am făcut ceva doar pentru mine”

Gabriela Cristea apelează la noi intervenții estetice: „Am făcut ceva doar pentru mine”

26 iul. 2022, 12:52,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita prezentatoare TV Gabriela Cristea a bifat în ultima vreme noi intervenții estetice, cel mai recent episod fiind o injectare cu botox. De data aceasta, soția lui Tavi Clonda a intervenit la nivelul frunții, pentru estomparea ridurilor dintre sprâncene. Anterior, Gabriela Cristea mai trecuse pragul esteticianului pentru a-și contura buzele, folosind atunci acid hialuronic.

Gabriela Cristea este în prezent o mamă devotată și o soție iubitoare, formând un cuplu solid cu Tavi Clonda de ani de zile. Cu toate acestea, de-a lungul anilor ea a avut mai multe relații, iar cele mai multe dintre ele s-au terminat cu scandal, fiind îndelung mediatizate. Acum însă ea și-a găsit liniștea în brațele lui Tavi Clonda, cu care are și două fetițe.

Gabriela Cristea apelează la noi intervenții estetice

Recent, s-a aflat că Gabriela Cristea a apelat la o intervenție estetică într-o zonă care îi dă bătăi de cap. Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că a făcut ceva doar pentru ea, într-una dintre zilele ei de vacanță. Zilele acestea, prezentatoarea de televiziune profită de timpul liber pentru a se relaxa împreună cu soțul și cele două fetițe ale lor.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a apelat din nou la medicul estetician pentru a rezolva ceva ce nu îi place la aspectul ei fizic. Vedeta și-a dedicat timpul dintr-o zi de vacanță pentru a face ceva doar pentru ea. Gabriela Cristea a fost la o ședință de injectare cu toxina botulinică în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut «ceva» doar pentru mine. Am fost la o ședință de injectare cu toxina botulină în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncenele. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac aceasta procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile”, a transmis Gabriela Cristea pe contul de socializare.

Gabriela Cristea a mărturisit că procedura nu a fost una dureroasă și că disconfortul este mai mult la nivel psihic. Cu toate acestea, ea a mai spus că rezultatul se instalează în aproximativ două săptămâni, iar vedeta se declară mulțumită de acesta.

Gabriela Cristea și-a injectat și buzele în urmă cu un an

În urmă cu un an, prezentatoarea TV și-a pus acid hialuronic în buze împărtășind și cu fanii această experiență. La acea vreme, prezentatoarea spunea că este extrem de mulțumită de rezultatul obținut, deoarece acum buzele ei sunt simetrice și naturale. Ea a mai spus că a optat doar pentru doza minimă, de 0,5 ml de acid hialuronic.

Însă când vine vorba de alte operații estetice, Gabriela a spus că nu a apelat la acestea deoarece îi e frică de bisturiu. Cu toate acestea, vedeta crede că orice femeie e liberă să facă orice schimbare, dacă asta o face să se simtă bine. Oricum, Gabriela Cristea a intrat și ea în rândul vedetelor care optează pentru operații estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *