Prima pagină » Cultural » Gabriela Cristea a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Gabriela Cristea a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

10 iul. 2023, 12:16,
BZI.ro, în Cultural

Familiile Clonda și Ionescu se înțeleg bine acum, dar prietenia lor a început cu stângul și Gabriela recunoaște că a deranjat-o foarte mult cum vorbea Mădălin despre ea, pe vremea când prezenta Acces Direct.

Pe vremea când aveau emisiunea „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea’”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea a dezvăluit cum a început relația cu nașul Mădălin Ionescu.

Gabriela Cristea, despre relația cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Vedeta a vorbit la acea vreme extrem de deschis despre cei doi nași.

„Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto’, spunea atunci Gabriela Cristea.

Deși relația lor a început cu stângul, familia Clonda se înțelege minunat în momentul de față cu familia Ionescu și nu întâmplător au o relație mai mult decât de prietenie.

Întrebat despre cum arată relația nași-fini, Tavi Clonda a spus că este una foarte bună și că se vizitează destul de des, în funcție de timpul disponibil. Totodată, soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că fetele lor se înțeleg de minune.

„Nu prea ne spunem nași-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relația e ok, în limita timpului, ne vedem o dată, de două ori pe săptămână. Ținem legătura prin telefon, avem un grup al nostru.

E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014′, a spus Tavi Clonda la Antena Stars la acea vreme.

Tavi Clonda, despre povestea de dragoste cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda știa că, atunci când a cunoscut-o personal, Gabriela Cristea trecuse printr-o perioadă grea, divorțase și suferise foarte mult. Nici el nu era liber în momentul acela, așa că relația lor a avut ceva de așteptat.

„Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…) Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult.

Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm”, a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *