Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a îngrășat. Problemele ei au apărut în urmă cu câțiva ani

Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a îngrășat. Problemele ei au apărut în urmă cu câțiva ani

03 apr. 2024, 14:21,
BZI.ro, în Cancan

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a îngrășat și nu mai reușește să revină la silueta de odinioară. Vedeta a pus totul pe seama tratamentelor hormonale urmate pentru a rămâne însărcinată. Astfel, Gabriela Cristea, chiar dacă ar vrea să revină la forma inițială, nu mai poate să țină o dietă și să slăbească.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o vastă carieră în spate, în ultimii ani aceasta și-a atras multă ură din partea unor internauți. Cel mai adesea, aceasta este criticată pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultimii ani. Nu în ultimul rând, prezentatoarea a fost criticată și pentru aparițiile pe rețelele de socializare fără machiaj.

Gabriela Cristea a recunoscut de ce s-a îngrășat

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este o prezentatoare tv de succes, dar și o mamă dedicată pentru cele două fiice minunate. În ultimii ani, vedeta pare să fi pierdut lupta cu kilogramele nedorite, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit deschis despre presiunile cu care se confruntă în mediul online.

Gabriela Cristea a explicat că s-a îngrășat în urma unor tratamente hormonale pe care le-a urmat pentru a rămâne însărcinată. Deși își dorește să revină la forma inițială, vedeta recunoaște că îi este greu să țină o dietă și să slăbească.

Gabriela Cristea a mărturisit că de la nașterea fetelor, prioritățile ei s-au schimbat și că nu mai reușește să se regleze la fel de ușor ca înainte. Cu toate acestea, vedeta este mulțumită de felul în care arată și consideră că frumusețea unei femei nu este dictată de kilogramele în plus sau în minus. Chiar dacă primește critici pentru aspectul său fizic, Gabriela Cristea se simte bine în propria piele și este fericită alături de familia ei.

Vedeta este des criticată pentru aparițiile fără machiaj

O altă critică la adresa Gabelei Cristea vine din partea internauților care o atacă pentru faptul că apare nemachiată în mediul online. Prezentatoarea tv a dezvăluit că a fost nevoită să facă o serie de experimente pentru a descoperi ce funcționează pe rețelele de socializare și a constatat că naturalitatea ei este apreciată de public. Despre aceste critici, Gabriela Cristea a spus că oamenii se uită la ea pentru normalitate și pentru atitudinea pe care o afișează.

Cu toate presiunile și criticile pe care le primește, Gabriela Cristea rămâne o prezență puternică și apreciată în media românească. Fie că vorbim despre lupta cu kilogramele în plus sau despre aparițiile fără machiaj, vedeta se menține autentică și determinată să își trăiască viața așa cum îi dictează inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024