Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea a pozat nud. Cu ce bărbați celebri s-a iubit prezentatoarea tv

Gabriela Cristea a pozat nud. Cu ce bărbați celebri s-a iubit prezentatoarea tv

20 dec. 2021, 10:24,
în Cancan

Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar puțini sunt cei care știu că Gabriela Cristea a pozat nud. În prezent, aceasta are o familie frumoasă alături de partenerul ei de viață, Tavi Clonda. Trecutul amoros al frumoasei vedetei a fost unul tumultuos și plin de controverse. Iată cu ce bărbați celebri s-a iubit prezentatoarea tv.

Gabriela Cristea, apariții nud controversate

Gabriela Cristea și-a construit o carieră de succes în televiziune, fiind una dintre cele cunoscute prezentatoare din showbiz-ul autohnton. Dincolo de realizările pe plan profesional, frumoasa vedetă are o biografie surprinzătoare și un trecut pe măsură.

Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre copilăria ei nefericită și relația tensionată pe care a avut-o cu părinții. Din mărturisirile Gabrielei Cristea, a avut parte de mai multe evenimente tragice care au marcat-o profund. La vârsta de 19 ani, prezentatoarea a făcut avort din cauza unei complicații.

,,Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort. (…)

Am început să-mi doresc să fac copii. Am început așa, ca orice om. Iubindu-mă cu bărbatul iubit și aștepând să se întâmple astăzi, mâine, poimâine. Și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat. La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu…nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci – că sunt însărcinată.

Mi-aduc aminte de acel moment în care doctorii îmi spuneau că trebuie să-mi facă intervenția pentru că era atât de periculos încât puteam și eu să-mi pierd viața.”, a declarat aceasta.

Pe lângă relațiile amoroase cu certuri și împăcări, îndrăgita prezentatoare Gabriela Cristea a pozat nud. Aparițiile provocatoare au stârnit nenumărate discuții în spațiul public.

Vedeta a apărut în ipostaze incendiare în anul 2000 într-o celebră revistă dedicată bărbaților. Puțini sunt cei care știu de ce a acceptat Gabriela Cristea să pozeze în Playboy. Se pare că problemele financiare au făcut-o să accepte propunerea revistei de profil.

În cadrul unui emisiuni, Paula Crăciunescu, femeia pe care Gabriela Cristea o considera mama ei adoptivă, a vorbit despre fotografiile în ipostaze nud ale celebrei prezentatoare.

,,Au venit colegii la mine şi mi-au zis: Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani.”, a declarat Paula Crăciunescu.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit îndrăgita prezentatoare tv

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Gabriela Cristea a avut o viață privată controversată. Prezentatoarea s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din showbiz-ul autohton, fiind implicată în câteva scandaluri.
Mariajul tumultuos alături de Marcel Toader și divorțul extrem de discutat în spațiul public i-au adus și mai multă celebritate.

Înainte de relația cu regretatul Marcel Toader, Gabriela Cristea a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Colen, solistul trupei Talisman.

Un alt bărbat celebru din viața vedetei a fost și Dimitris Pelopones. Prezentatoarea a avut o relație de lungă durată și cu omul de televiziune Bogdan Santea. Cu toate că povestea lor de dragoste a fost una intensă și asumată, cei doi s-au despărțit.

După o căsnicie tumultuoasă, Gabriela Cristea a divorțat de Marcel Toader în anul 2013, iar la scurt timp l-a cunoscut pe Tavi Clonda, actualul partener de viață.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie frumoasă și două fetițe superbe. Cei doi se declară fericiți și împliniți pe plan profesional, dar și personal.

Întrebat care este secretul unei căsnicii longevive și fericite, soțul Gabrielei Cristea a mărturisit cum reușește să mențină flacăra dragostei în cuplu.

,,Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. (…)
Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.”, a declarat Tavi Clonda.

La vârsta de 47 de ani, îndrăgita vedetă se bucură din plin de viață alături de soțui ei, care o răsfață mereu.

Gabriela Cristea își asumă faptul că a pozat nud în tinerețe. Frumoasa prezentatoare tv se bucură în prezent de aprecierea publicului și de căsnicia alături de partenerul ei de viață. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, două fetițe superbe și un soț de care este tare mândră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *