Prima pagină » Actualitate » Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!”, a anunțat prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!”, a anunțat prezentatoarea TV

08 feb. 2024, 13:36,
BZI.ro, în Actualitate

Gabriela Cristea are o viaţă tumultuoasă și îşi ţine fanii la curent cu cele mai mici detalii şi picanterii din realităţile cotidiene. Prezentatoarea TV are o activitate de influencer pe reţelele de socializare. Gabriela Cristea a plecat de acasă și vorbește despre noi proiecte.

Gabriela Cristea a plecat de acasă!

Gabriela Cristea, care a fost luată la ochi de fani după ce s-a îngrășat, le pregătește o surpriză acestora. Aceasta a fost plecată la Bușteni pentru filmări.

„Mergem să mâncăm, suntem cu toată echipa, toată echipa, dar nu pot să vă spun încă despre ce echipă e vorba. Unde suntem? La Bușteni. De ce suntem la Bușteni? Pentru că am vrut așa o fărâmă de bucurie, pe care vrem să v-o oferim și vouă mai devreme sau mai târziu. O să deconspirăm lucrurile pe care le creăm cu atâta dragoste și cu pasiune pentru voi și sunt sigură că o să vă placă”, a spus Gabriela Cristea în videoclipul postat pe pagina personală de Facebook, în dreptul căruia a scris și „Vă las în video o fărâmă dulce din bucuria mea pentru un nou început. Încă nu pot să vă povestesc ce și cum, dar nu m-am putut abține să nu împărtășesc un strop cu voi”.

Recent, prezentatoarea TV a anunțat fericită că va face parte dintr-un nou proiect, despre care nu a putut să dea prea multe detalii.

„Încep un nou proiect, bine, am început de mai de mult, dar astăzi începe să se concretizeze și facem lucruri din acelea palpabile și sunt foarte emoționată pentru că este un proiect de familie. Mă pregătesc să plec, m-am machiat de la 7 dimineața, mi-am făcut și o cafea”, a menționat Gabriela Cristea.

Petrece puțin timp cu fetele sale

Gabriela Cristea are mereu inima îndoită de fiecare dată când trebuie să-și ia la revedere de la fiicele sale. Prezentatoarea TV este o mămică devotată și o soție model, dar are și o carieră de succes.

Gabriela a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de când a devenit mămică și despre cum reușește să gestioneze timpul când are atâtea responsabilități de dus la bun sfârșit zi de zi, dar și două fiice care așteaptă afecțiune și iubire din partea mamei lor.

Vedeta este nevoită de luni până vineri să petreacă un timp limitat cu micuțele, ca ulterior să plece la muncă, de unde se întoarce la finalul zilei, atunci când ele deja dorm. Din acest motiv, sâmbăta, pentru prezentatoarea TV, este cea mai importantă zi din săptămână, pentru că o dedică exclusiv familiei, fără muncă și fără alte responsabilități care țin de planul „extern” al casei lor.

„Sâmbăta dimineața este momentul meu favorit al zilei. Știm că urmează joaca, bucuria și tot ce trebuie să fac împreună cu familia mea. Deja am avut o tură de x și 0 cu Victoria, adică joaca noastră a început de dimineață și acum le-am lăsat un pic să se joace împreună, pentru că voiau să facă schimb de Pokemoni. Uneori viața nu este chiar așa cum ne dorim noi să fie, pentru că, trebuie să recunosc, de când au venit fetele, îmi doresc atât de mult să petrec timpul cu ele și, din păcate, uite că situația nu stă chiar așa. Cât de nedreaptă este viața, pentru că, de mult ori, mi-aș dori să rămân cu ele și să nu mai plec la serviciu, să stau cu ele să le îmbrățișez, să le iubesc, să ne jucăm, să ne distrăm, să mâncăm împreună“, a menționat Gabriela Cristea, care a plecat de acasă pentru a filma pentru un nou proiect.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *