Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele și a ajuns în pragul disperării

Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele și a ajuns în pragul disperării

07 mart. 2022, 11:00,
în Cancan

Îndrăgita prezentatoare Gabriela Cristea pare că a pierdut lupta cu kilogramele, după cum ea însăși afirmă acest lucru. Soția lui Taviu Clonda a acumulat mai multe kilograme nedorite în urma celor două sarcini și acum se chinuie să scape de ele. Și chiar dacă anul trecut părea să fie pe calea cea bună, acum eforturile depuse de Gabriela Cristea stagnează.

Gabriela Cristea este hotărâtă prin orice mijloace să revină la silueta de model și a apelat la tot felul de diete. În demersurile depuse de îndrăgita prezentatoare ea are un sprijin consistent din partea soțului ei, Tavi Clonda. Cei doi formează o familie foarte frumoasă și au împreună două fetițe.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra soție a lui Tavi Clonda se declară o femeie împlinită, fericită, cu o familie minunată, dar acum se confruntă cu o problemă majoră: kilogramele în plus. Își dorește mult să slăbească și să ajungă la silueta de odinioară, dar nu reușește deloc.

Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele

Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este fericită, împlinită alături de familia ei și are tot ce își dorește. Are doua fetițe minunate, un soț iubitor și un public care o apreciază pentru ceea ce face și o susțin în tot. Prezentatoarea are, însă, o problemă reală cu care se luptă mereu. Kilogramele în plus au fost mereu inamicul ei numărul 1, care și acum îi dă bătăi de cap. Chiar dacă a reușit să slăbească după ambele sarcini, se pare că nu mai poate să ajungă la silueta de odinioară.

Prezentatoarea spune că se stresează mereu din aceeași cauză și tot nu găsește o modalitate de a mai scădea în greutate. Speră că va reuși cândva să își atingă obiectivul și să își recapete formele din tinerețe.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea”, a spus Gabriela Cristea pe contul de socializare.

Gabriela Cristea, acuzată de fani

În lumina eforturilor depuse de vedetă în ultima vreme, și fanii o acuză mai mereu că încearcă să pară mai slabă. Astfel, potrivit internauților, ea apelează la ajutorul programelor de editare înainte de a publica o imagine pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, soțul ei o susține zilnic, o încurajează mereu și o face să se simtă mai bine în pielea ei, chiar și cu câteva kilograme în plus.

Anul trecut, Gabriela Cristea a reușit să slăbească, totuși, 25 de kilograme. Prezentatoarea a avut obezitate de gradul 1 și nu a ascuns acest lucru, dar s-a mândrit cu faptul că a reușit să rezolve această problemă. Cu toate acestea, tot nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată și va apela la ajutorul altei diete. Și aceasta deoarece Gabriela Cristea nu s-a resemnat că a pierdut lupta cu kilogramele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`